Sega tarafından piyasaya sunulan efsane oyun Crazy Taxi yenileniyor. Şirket, Crazy Taxi Remake için iddialı açıklamalar yaptı.

Piyasaya çıktığı ilk dönemde herkesin severek oynadığı Crazy Taxi aradan geçen yıllara rağmen unutulmazlar arasında yer almıştı. Şimdi ise Sega sevilen oyun için yeni bir sürüm üzerinde çalışıyor. Crazy Taxi Remake olarak yapılan yeni açıklamalarda Sega’nın iddialı ifadeler kullanması dikkat çekti.

Crazy Taxi Remake Geliyor!
Crazy Taxi Remake Geliyor!

Crazy Taxi Remake AAA Olacak

Crazy Taxi’nin AAA olarak geliştirileceğinin duyurulması yeni oyun için beklentileri şimdiden arttırdı. Sega’nın böyle bir açıklama yapması da yeni oyununa ne kadar güvendiğini gösteriyor. AAA sınıfında yer alacak olmasıyla birlikte oyunun GTA 5 gibi oyunlarla aynı klasmanda yer alması sağlanacak. Oyunun bu sınıfta yer alacak olması, fiyatı konusunda da bazı detayları sunuyor. Zira piyasaya giriş yapan AAA oyunlar  60 ile 70 dolar arasında değişiyor. Bu nedenle yeni oyunun da bu fiyat aralığında piyasada yer alması bekleniyor. Oyunun fragmanı şöyle;

Oyun Türkiye’de 1000 TL üzerinde bir fiyat ile yer alacak. İlk duyuru sonrasında bugüne kadar sessiz kalmayı tercih eden Sega, yaptığı yeni açıklamalar ile Crazy Taxi Remake versiyonun yeniden gündeme kalmasını sağladı. Konuyla ilgili şirket adına açıklama yapan Segawa “Tokyo’da ve denizaşırı ülkelerdeki stüdyolarımızla iş birliği içinde Phantasy Star Online 2 New Genesis ve Hatsune Miku Colorful Stage! gibi oyunlardan sorumluyuz. Ayrıca Crazy Taxi de dahil olmak üzere AAA oyunların geliştirilmesine de katılıyoruz.” dedi. Çok fazla detay vermeyen şirket temsilcisi oyun sektöründe merak uyandırdı.

Crazy Taxi ilk kez 1999 yılında tanıtılmıştı. Oyuncuların kendi araçlarını sürerek taksicilik yapmaya çalıştığı bu oyunda, süre sona ermeden yeni müşterilerin bulunması ve müşterilerin gitmek istediği yerlere ulaştırılması gerekiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir