CES 2024’te (tüketici elektroniği fuarı)  3M, iç ve dış mekan ışıklarını devamlı şarja dönüştürmek için güneş pili teknolojisi kullanan dünyada öncü olan kendi kendini şarj eden kulaklığı tanıttı. Kullanıcıların şarj endişesine son vermek isteyen cihaz kesintisiz iletişim deneyimi vadediyor. 

Çevresel sürdürülebilirlik konusunda da öncü bir adım atan 3M, PELTOR WS ALERT XPV’nin kısmen geri dönüştürülmüş plastik ve elektronik malzemelerden üretildiğini açıkladı.

Gürültülü Ortam Kulaklığı

Gürültülü Ortamlar İçin İdeal Kulaklık

3M PELTOR WS ALERT XPV  yüksek gürültülü ortamlarda çalışan insanlar tarafından kullanılması için tasarlanarak iletişim kurmak, üretken kalmak ve güvende olmak için bir araç görevi görüyor. Cihaz Bluetooth ile donatıldığından diğer Bluetooth özellikli cihazlara bağlanabiliyor ve ayrıca, gürültüyü önlemek için dahili mikrofona da sahip.

Dünyanın ilk sonsuz enerjili iletişim kulaklığı 3M tarafından tasarlanırken, cihaz kendi kendini şarj edebiliyor ve mevcut ışığı temiz elektrik enerjisine dönüştürerek iç mekanlarda da aynı şekilde çalışmaya olanak sağlıyor. Yani illa güneş ışığına ihtiyaç duyulmuyor, ortam ışığının bulunması enerji için yeterli oluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir