Samsung, Ocak ayı için güvenlik güncellemelerini dağıtmaya başladı. Bir çok Galaxy serisi cihaz bu güncellemeyi alacak.

Samsung, akıllı telefonlar ve diğer teknik cihazlar için birçok kullanıcı tarafından seviliyor. Diğer şeylerin yanı sıra Android tarafında en güçlü oyunculardan biri olan Samsung, her şirket gibi akıllı telefon güncelleme desteği sunuyor.

Samsung Galaxy A52s 5G Türkiye fiyatı cepleri zorlayabilir

1 yılda belirli bir zamanda şirket, cihaz sorunlarını gidermek ve cihazı iyileştirmek için birkaç güncelleme paketi yayınladı. Şirket şu anda Ocak ayı için bir güvenlik güncelleme paketi yayınlayarak bazı cihazlara güvenlik güncellemeleri gönderiyor.

Samsung Ocak Güvenlik Güncelleştirmesi neler sunuyor?

Güncellemelerin dağıtımı ilk kez 30 Aralık’ta başladı. Güncelleme yayınlandıktan sonra şirket tarafından güncelleme ile ilgili birçok detay paylaşıldı. Samsung’a göre, yeni güvenlik güncellemesi iki kritik sorunu, 36 çok önemli sorunu ve beş orta düzeyde güvenlik sorununu düzeltiyor. Pixel cihazında bulunan 911 hatası için de bir çözüm bulunuyor.

Bu güncelleme birçok telefon hatasını düzeltir. Bu güncelleme ilk olarak Samsung’un orta seviye telefon ailesinin A serisi için yayınlandı. Aşağıdaki listeden hangi cihazların güncelleme aldığını görebilirsiniz.

Samsung Ocak 2021 güvenlik güncellemesi alacak cihazlar

Galaxy S serisi
Galaxy S21
Galaxy S21+
Galaxy S21 Ultra
Galaxy A serisi
Galaxy A51
Galaxy Note serisi
Galaxy Note 10
Galaxy Note 10 +
Galaxy Note 10+ 5G
Galaxy Tab serisi

Galaxy Tab S6 Lite

Güvenlik güncellemelerinin listesine bakarsanız şirketin amiral gemisi ürünlerinin de bu güncellemeyi aldığını görebilirsiniz. Son dönemde adından söz ettiren Samsung’un kapaklı cep telefonları bu güncellemeyi almıyor. Ek olarak Note serisinin en son modelleri olan Note 20 ve Note 20 Ultra da bu güncellemeden yararlanamayacağını da belirtelim. Samsung, yeni cihazlar için beş yıllık bir güvenlik güncellemesi sözü verdiği için cihaza olan talep arttı.

Peki düşünceleriniz neler? Güncellemeler için Android tarafının iOS tarafı kadar iyi olduğunu düşünüyor musunuz? Aşağıda bir yorum veya görüş bırakmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir