,Counterpoint Research’in yayımladığı son raporunda Samsung’un şubat ayında 5G destekli en popüler Android akıllı telefonları yer alıyor.

Akıllı telefon sektöründeki hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Firmalar rekabette avantaj sağlamak için yeni modellerini kullanıcıların beğenisine sunarken, piyasaların nabzını tutan araştırma firmaları da periyodik olarak yayınladıkları raporlarla akıllı telefon üreticilerinin satış rakamlarını ortaya koyuyor.

2022’nin en iyi Samsung modelleri

Böyle bir şirket olan Counterpoint Research, desteklenen 5G Android cihazlar hakkında yeni bir rapor yayınladı. Raporla birlikte Şubat ayında en çok satan Android 5G akıllı telefonlar açıklandı.

Samsung’un en popüler akıllı telefonları

Counterpoint Araştırması; Şirket, son raporunda Şubat ayında en çok satan 5G destekli Android akıllı telefonlarını tanıttı. Böylece Samsung, beş modelle bu alanda en başarılı şirket oldu. Bununla birlikte şirket, küresel 5G akıllı telefon pazarındaki pazar payını %24’e çıkardı.

Şubat ayında en çok satan 5G akıllı telefon Samsung Galaxy A52s oldu. Listenin başında %2,9 ve %2,87 ile ilk sırada yer alan modeli Galaxy S22 Ultra takip ediyor. Üçüncü sırada ise bir yılan hikayesine dönüşen Galaxy S21 FE yer alıyor.

Şubat ayında en çok satılan 5G destekli akıllı telefonlar listesi;

  1. Samsung Galaxy A52s 5G
  2. Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
  3. Samsung Galaxy S21 FE 5G
  4. Samsung Galaxy A32 5G
  5. OPPO Reno 7 5G (Çin)
  6. HONOR 60
  7. Vivo S12
  8. Xiaomi Redmi K40
  9. Honor X30
  10. Samsung Galaxy A22 5G

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir