GalaxyClub servisi, Samsung’un R12 isimli yeni bir telefon üzerinde çalıştığı iddiasında bulundu. Galaxy S24 FE telefon özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkındaki bilgileri sizler için derledik…

Samsung markasının yakında tanıtmaya hazırlandığı Galaxy S24 FE için geri sayım sürüyor.  Yeni gelecek akıllı cihazla ilgili bugüne dek çok fazla rapor ortaya çıkmasa da bu durum yavaş yavaş değişti. Bunlardan ziyade yine son gelen raporlar akıllı telefonun kilit özelliklerini ve potansiyel tanıtım tarihini adeta ortaya çıkarır şekilde. İşte Galaxy S24 FE’nin özellikleri, fiyatı ve potansiyel çıkış tarihi belli oldu.

Samsung’a yakınlığıyla tanınan GalaxyClub kaynağı, şirketin R12 kod adlı yeni bir telefon üzerinde çalıştığını gözler önüne çıkardı. GalaxyClub’ın aktardığına göre bu cihaz uzun süredir beklenen Galaxy S24 FE ve biraz gecikmeli de olsa Kasım ayı sonrasında piyasaya sürülebilir. Hatırlatmak gerekirse selefi telefon modeli Galaxy S23 FE Ekim ayında vitrine çıkmıştı ve bu da demek oluyor ki telefonun çıkmasında ufak bir gecikme olabilir.

Samsung Galaxy S24 FE modeli herhangi bir aksilik çıkmaması halinde öncekilerde olduğu gibi iki farklı işlemci ile kullanıcıların beğenisine sunulabilir. Bu işlemciler: Snapdragon 8 Gen 3 ve Exynos 2400 olabilir. Bu denen işlemciler bir seçimden ziyade bölgesel bir zorunluluğun söz konusu olduğu belirtiliyor.

Galaxy S24 FE, 50 Megapiksel ana, 12 Megapiksel ultra geniş açı ve 8 Megapiksel telefoto lensten oluşan üçlü kamera kurulumu olacak. Ön tarafında ise muhtemelen 10 Megapiksellik bir selfie kamerasına yer verileceği söyleniyor.

GalaxyClub servisi, Samsung'un R12 isimli yeni bir telefon üzerinde çalıştığı iddiasında bulundu. Galaxy S24 FE telefon özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkındaki bilgileri sizler için derledik…

Bilindiği üzere zaten mevcut Galaxy S23 FE modelinde 8 GB RAM kullanılmıştı. Fakat yeni cihazla birlikte 12 GB seçeneği de satışa çıkması söz konusu. Depolama tarafına bakıldığında, 128 GB ve 256 GB seçenekleri bulunacak. Modelin çok merak edilen konusuysa bu senenin sonlarına doğru tanıtılmasıı ve 599 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıkacağı aktarılıyor.

Galaxy S23 Fe Telefon Özellikleri

İşlemci  Bölgeye uygunluğuna göre Exynos 2200 veya Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Ekranı: 6.3 inç FullHD Plus (1080x 2340 piksel)

Ekran Tazelenme Hızı: 120Hz

Ekran Paneli: Dynamic AMOLED 2X

Arka Kamerası (Ana):  50 Megapiksel

Arka Kamerası (Ultra Geniş): 12 Megapiksel

Arka Kamerası (Telefoto): 8 Megapiksel, 3x yakınlaştırma

Ön Kamerası: 10 Megapiksel

RAM: 8 GB

Depolaması: 128 GB veya 256 GB

Bataryası: 4.500 mAh

Hızlı Şarj özelliği: 25W

Wi-Fi bağlantısı:6E

Bluetooth: 5.3

Diğer özellikleri:Ekran içi parmak izi okuyucu, IP68 toz ve suya dayanıklılık, Stereo hoparlörler

Fiyatı (Başlangıç): USD

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir