Samsung, özel Galaxy Buds 2 Pro kulaklığıyla panda edisyonuyla doğa severlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Samsung, Güney Kore’de Galaxy Buds 2 Pro’nun özel bir sürümü olan ‘Twin Bao’ edisyonunu tanıtımını gerçekleştirildi. Bu yapılan özel sürüm, Samsung’un Everland tema parkında dünyaya gelen ikiz panda yavruları Rui Bao ve Hui Bao ‘dan ilham aldığını söyleyelim. Sınırlı sayıda üretilen bu paketler, Galaxy Buds 2 Pro kulaklıklarını ayrıca sevimli Twin Bao kılıflarını içerdiğini görüyoruz. İsteyen alıcılar, bu kılıfları ayrıyeten da satın alabiliyorlar.

indircom 15

Samsung Galaxy Buds 2 Pro’nun grafit rengi Rui Bao kılıfıyla olurken beyaz versiyonunda ise Hui Bao kılıfıyla eşleştirilmiş durumda bulunuyor. 2023 yılının 7 Temmuz tarihinde dünyaya gelen bu yavruların isimleri ‘parlak hazine’ ve ‘bilge hazine’ anlamlarına geliyor. Twin Bao kılıfları, pandaların yüz özelliklerini ve işaretlerini detaylı bir şekilde yansıttığını izliyoruz.

Galaxy  Buds, Twin Bao Özellikleriyle de Göz Kamaştırıyor

Eğlenceli olan bu edisyon, 21 Şubat 2024 tarihinden itibaren Samsung.com internet adresi üzerinden 195.000 Kore Wonu (yaklaşık 146 dolar) fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Kılıfların tek başına fiyatı ise 42.900 Kore Wonu (yaklaşık 32 dolar) değeri olarak belirlenmiş. Galaxy Buds FE, Live, 2 ve Pro serileriyle uyumlu.

Bu özel edisyonu bizzat görmek isteyen ilgililer için Galaxy Buds 2 Pro Twin Bao, Güney Kore’deki seçili Samsung perakende mağazalarında sergileniyor durumda bulunuyor. Bu mağazalar arasında Starfield Hanam, Samsung Gangnam, Bucheon Jung-dong, The Hyundai Seoul ve daha fazlası konumda yer alıyor.

Samsung, özel Galaxy Buds 2 Pro kulaklığıyla panda edisyonuyla doğa severlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Teknik özellikleri açısından bakıldığında, Twin Bao edisyonu Galaxy Buds 2 Pro’nun standart modeliyle aynı özelliklere sahip olduğu vurgulanıyor. Bu, 33dB’ye sese kadar aktif Gürültü Engelleme (ANC), Bluetooth bağlantısı ve 5.3 saydamlık modu gibi özellikleri içeriyor. Ayrıca, IPX7 su direnci bulunan kulaklık ile su ve sıçramalara karşı dayanıklı tasarlanmış durumda. Ses kalitesi için ise her kulaklık, 24-bit Hi-Fi ses ve 360 derece ses deneyimi sunan 10mm sürücülerle donatılmış şekilde ulaşıyor. Dolby net ses iletimi sağlamak ve Head Tracking özelliği için üç mikrofon ile birlikte ulaşıyor. ANC özelliği kapalıyken, tek bir şarjla 8 saate kadar pil ömrü sunmakta. Şarj kutusu ile birlikte toplamda 29 saate kadar kullanım süresini kullanıcılarına sağlıyor.

Yeni sekmede ön izle

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir