Samsung yeni android sürümüyle dönmeyi planlıyor. Şimdi telefonlarda kullanılan sürümü 14 olurken One UI 6.1 güncellemesini çıkarmaya hazırlanıyor. Duyumlar arasında gelecek güncellemenin şok etkisi yaratacağı düşünülüyor.

Samsung’un güncellemesi, yapay destekli olacağı düşünülüyor. Sürümün S24 Galaxy S24 modeliyle piyasaya sürüleceği biliniyor. Sürümünün öğrenilen özelliklerine göre, yapay zekayla duvar kağıtları oluşturulabilecek. Kilit ekranında hava durumu ve portre seçenek efektleri yer alacak. 

Samsung One UI 6.1 güncellemesi

Resim Düzenleme Yeni Sürümle Daha Basit Olacak

Basit sürükle bırak özelliği ile nesneler yer değiştirilebilir özellikte olacak. Yine bir görselden özne seçilip farkli bir görsele aktarılabilecek. Ayrıca mevcut görüntüleri genişletme özelliği yer alacak. 

Uzun metinlerden sıkılan kişilerin işine yarayacak özellik ise uzun metinleri özetleyecek ya da madde haline getirebilecek. El yazısıyla yazılmış notları bilgisayar yazısına dönüştürecek. Yine metinler otomatik biçimlendirilebilecek. UI 6.1, sesli aramalardaki görüşmeleri canlı ve anlık çeviri yapacak. Bu özellik Samsung Gauss yapay zekasının şirketindeki sahip olduğu ilk büyük dil modeli olacağını dile getirmişlerdi. Vocice Focus özelliğiyle de yüksek sesli ortamlarda izolasyon sağlayacak.

Samsun One UI 6.1 güncellemesi

Telefon Şarjında Devrim Niteliğinde Yenilik

Çok merak edilen pil özelliği %80’e kadar kadar şarj edebilen ve kullanıcı uyanmadan %100 şarj etmeye devam eden yeni “pil koruma özelliği” olarak adlandırdıkları özelliği sürümle birlikte görmek mümkün olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir