Samsung, Çin’de W22’yi duyurdu. Galaxy Z Fold 3’ü temel alan katlanabilir telefon, birkaç küçük değişiklik içerse de Çin’e özel bir versiyon olarak dikkat çekti.

Samsung geçtiğimiz gün Çin’e özel olarak yeni bir tanıtım gerçekleştirdi. Yapılan tanıtım, W22 olarak adlandırılan telefonun tüm detayları ile öğrenilmesini sağladı. Galaxy Fold 3 modelinin temel olarak alındığı yeni model, fiyat ve birkaç tasarım değişikliği ile birlikte Çin’de satışa çıkarıldı. Özellikle teknik özelliklerine bakıldığında Galaxy Fold 3 ile büyük oranda aynı tercihlerin yapıldığı W22 modelinde kullanıcıları güçlü ve dikkat çeken özellikler bekliyor.

2 7

Samsung W22 özellikleri neler?

Tanıtımda yer alan detaylarda katlanabilir 7.6 inç AMOLED ekran dahili ekran, 6.2 inç harici bir ekran ve Snapdragon 888 işlemcinin kullanıldığı belirtildi. Yeni modelin özellikle estetik olarak içerdiği değişiklikler, tanıtımda çok daha fazla dikkat çekti. Katlanabilir bölümde yer verilen özel altın dokunuşlar, S Pen için üst kısımda yer alan özel bir bant, akıllı saatte yer verilen özel tasarım arabirim öğeleri yeni akıllı telefona eklenmiş yenilikler arasında. Üstelik Samsung RAM konusunda da oldukça cömert davranmış. Galaxy Z Fold 3 modelinde 12 GB RAM’i tercih eden şirket, Çin için özel olarak geliştirdiği versiyonda 4 GB daha fazla RAM eklemiş. Böylece W22 modelinde 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile birlikte çok daha iyi bir performans sağlanmış.  Kamera özelliklerinde de yeni üçlü arka kamera kurulumu ve Galaxy Z Fold 3 modelinde yer alan aynı teknik özellikler tercih edilmiş durumda. 

3 9

Samsung W22 kaç para?

Yeni model hakkında tanıtım ile birlikte en çok merak edilen detaylardan birisi de fiyatlandırma oldu. Yapılan açıklamalara göre cihazın Çin’deki satış fiyatı 16.999 Yuan olacak. Bu da ortalama 2 bin 640 dolar gibi bir etiket ile cihazın satışa çıkacağını gösteriyor. Galaxy Z Fold 3’ün 1899 dolar ile satıldığı göz önünde bulundurulduğunda yeni model Samsung’un en pahalı cihazlarından birisi olmayı şimdiden başarı. W22 ile Çin’e yönelik önemli bir atılım gerçekleştiren Samsung, pazardaki hakimiyetini arttırmayı hedefliyor.

1 9

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir