Samsung ve Starbucks arasındaki işbirliği, Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra ve Galaxy Buds 2 için bir kılıf içeriyor.

Samsung’un yeni Galaxy A23 5G modeli performans testinde

Kahve içerken çekilen fotoğraflar sosyal medyanın önemli bir parçası. Artık kahveyi, sosyal ağları ve izole akıllı telefonları düşünemiyoruz. Samsung ve Starbucks bu durumu bir adım daha ileri götürme kararı aldı.

Samsung, Starbucks temalı kılıflarını tanıttı

Samsung, Starbucks Logolu Telefon Aksesuarlarını Tanıttı Bugünden itibaren satışa sunulacak ürün, başlangıçta yalnızca Güney Kore’de satışa sunulacak. Samsung, Starbucks’ın yeni ürününün diğer pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağını henüz açıklamadı.

Samsung ve Starbucks arasındaki ortaklık, Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra ve Galaxy Buds 2 kasalarını içeriyor. Starbucks logoları bu sevimli sarma zincirinin ön tarafında tutulur. O yeşil renkli ürünlerde de oldukça farklı seçenekler ve en farklı marka logosu bulunuyor.

Galaxy Buds 2 kahve fincanı kılıfı da tanıtılan ürünlerden biri. Dolu bir Starbucks kahve fincanı şeklindeki bu kılıf, Güney Koreli bir üreticinin kulaklarını içeriyor.

Samsung ve Starbucks yeni ürünler tanıttı

Tanıtılan ürüler arasında daha geleneksel bir kulaklık kılıfı var. Bu yeşil kutunun üzerinde Starbucks logosu var. Bu kasanın Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro ve Galaxy Buds Live ile uyumlu olduğunu hatırlatalım.

samsung ve starbucks ortakliginda yeni urunler tanitildi

Telefon kılıfları da farklı seçeneklere sahiptir. Kılıflardan biri Starbucks fişine benzer ayrıntılar içeriyor. Yine yeşilin hakim olduğu kapaklardan birinde Starbucks logosu yer alırken diğerinde “‘COUNT STARS IN YOUR GALAXY’ (“Galaxy”nizdeki yıldızları sayın) açıklaması yer alıyor.

Samsung, sınırlı sayıda üretilen yeni kılıfların çevre dostu malzemelerden üretildiğini vurguluyor. Ürünler ise Starbucks uygulamasında ve Starbucks mağazalarından satın alınabilecek.

Peki siz Samsung ve Starbucks ortaklığında tanıtılan yeni ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir