Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung, şu an çok sayıda yeni ürün geliştirmekte, yeni bir sızıntı bilgiye göre yüksek ihtimalle hepsini gözler önüne serdi. Gerçekçi bir kaynağın iddia seviyesindeki paylaşımına göre Samsung bu yıl içinde ve 2025 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmak adına şu ana hemen aşağıdaki Galaxy ürünlerini geliştirdiğini aktarıyor.

-Galaxy Z Flip modeli

-Galaxy Z Fold modeli

-Galaxy Z Fold Ultra modeli

-Galaxy Buds 3 Seri cihazları

-Galaxy Watch 7 Seri cihazları

-Galaxy Ring Akıllı Yüzüğü

-Galaxy S24 FE modeli

-Galaxy Z Flip FE modeli

-Galaxy Z Fold FE modeli

-Galaxy Watch FE mdeli

-Galaxy Buds FE 2 cihazı

-Galaxy Tab FE cihazı

-Galaxy Tab S10 Seri cihazları

-Galaxy XR AR/VR Başlığı

-Galaxy Book 4 Edge modeli

-Galaxy S25 Seri cihazları

Yolda olan modellerden Samsung Galaxy Z Fold 6 modeli en son “239 gram ağırlığında olabilir.” bilgisiyle ilgi odağı olmuştu Karşılaştırmak için şu an satışı yapılan Galaxy Z Fold 5 cihazı 253 gram ağırlığında kullanıcıların kullanımına sunuluyor. Bu da demek oluyor ki Galaxy Z Fold 6 ile 239 grama inerek aşırı olmasa da bir iyileştirme yapacak şirket, yine de pazarın en hafif modelini sunmamış olacak.

Örneğin kısa bir süre önce tanıtılan Vivo X Fold 3 modeli sadece 219 gramlık bir ağırlık değerine sahip olduğunu biliyoruz. Daha önce ki zamanlarda birçok teknik detayı sızdırılan Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6, resmi kayıtlara göre sadece 25W desteğiyle kullanıcılarıyla buluşuyor.

Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung, şu an çok sayıda yeni ürün geliştirmekte, yeni bir sızıntı bilgiye göre yüksek ihtimalle hepsini gözler önüne serdi.

Peki Rekabette Durumlar Nasıl İlerliyor?

Vivo X Fold 3 Pro modelde tam 100W kablolu, 50W da kablosuz şarj sunulmakta. Normal X Fold 3 cihazda ise 80W kablolu şarj desteğiyle ulaşıyor. Peki yeni gelecek Galaxy’ler hakkında başka neler bilmekteyiz? Dikey formlu olan Z Flip 6 daha önce yapılan bir sızıntıya göre satıldığı pazara göre ya bir Snapdragon ya da bir Exynos işlemci taşıyabilir ve en üstte 12 GB RAM+ 512 GB depolama ile alınabilme durumu var.

Dışında bulunan ekranının 120 Hz olacağı da iddia edilen katlanabilir telefon, aktarıldığı kadarıyla yerini aldığı telefondan biraz daha uzun pil ömrü sunabilir. Yatay formlu olan Galaxy Z Fold 6 ise bazı iddialara göre tüm pazarlarda Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy işlemci ve en üstte 16 GB RAM ile satılabilir. Alan olarak, 256 GB- 512 GB ya da 1 TB depolama sunulacak ve ana ekranı parlamaları engelleyen bir katmana sahip olacağı konuşuluyor.

Yeni gelecek cihazın Galaxy S24 Ultra gibi Titanyum bir çerçeveye sahip olacağı da iddia edilen model, daha iyi bir soğutma sistemiyle donatılabilir, aynı zamanda UWB desteğini de beraberinde getirecek gibi görünüyor. Galaxy Z Fold 6 modeli dışında 6,3-inç içinde ise 7,6-inç 120 Hz AMOLED ekranlara sahip olacak. Cihaz katlandığı zaman 12.1mm, açıldığı zaman da 5.6mm kalınlığında olacağı aktarılıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir