Samsung’un son teknolojik harikalarından Odyssey Ark 55 inç oyuncu monitörü Türkiye’de satışta. İşte fiyatı ve özellikleri!

Samsung’un Expert RAW uygulaması diğer modellere gelecek

Monitörler, oyuncular ve profesyoneller tarafından giderek daha fazla talep ediliyor. Bu durumun farkında olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz aylarda düzenlediği CES 2022 etkinliğinde benzeri görülmemiş oyuncu ekranlarını görücüye çıkardı.

Yurt dışında satılan 55 inçlik kavisli Samsung Odyssey Ark, Türkiye’de de satışa çıktı. Devasa ekran özelliklerle dolu ve bilgisayarlarla çalışan oyuncular ve profesyoneller için tasarlandı. Samsung Odyssey Ark şimdiye kadar yapılmış en büyük ekran ve 55 inç boyutuyla çoğu TV’den bile daha büyük.

Samsung Odyssey Ark’ın fiyatı

Ekranın en önemli özelliği elbette büyük boyutu. 55 inç boyuta ek olarak, 1000R’nin değeri Samsung Odyssey için kullanım ve tasarım özgünlüğünü vurguluyor. Ekran çözünürlüğü 4K olan modelde 165 Hz yenileme hızı da dikkat çekiyor. Ekranda dört adet VRR özellikli HDMI 2.1 bağlantı noktası bulunuyor ve 1500 nit parlaklığa ulaşabiliyor.

Tabii ki, böyle büyük bir ekran bir pencereyi ayıramaz. Devasa ekran, kontrolörü kullanılarak kolayca kontrol edilebilir ve ekran bölümlere ayrılabilir. Böylece birden fazla monitör kullanması gereken kullanıcılar, tüm işlerini tek bir ekranda yapabilirler. Samsung Odyssey Ark’ın büyük boyutu, görüntü kalitesini kaybetmeden veya küçülmeden ekranı bölmeyi kolaylaştırıyor. Öte yandan dikey olarak yerleştirilebilen monitörler bu haliyle profesyonellerin konforunu sunuyor. Samsung Türkiye web sitesinde yayınlanan Samsung Odyssey Ark ülkemizde de satışta. Samsung Odyssey Ark’ı ülkemizde teknoloji marketlerinden 54.600 liraya satın alabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir