Samsung Notes, tüm Galaxy cihazlarıyla birlikte gelen iyi bir ücretsiz not alma uygulamasıdır. Ancak değiştirmek isterseniz, en iyi seçenekleriniz burada.

Samsung Notes, hareket halindeyken hızlı notlar almanıza ve sesli notlar kaydetmenize olanak tanıyan, telefonunuz için kullanışlı küçük bir uygulamadır. Samsung Galaxy cihazlarına güzel bir eklenti ama biraz daha kapsamlı bir şeye ihtiyacınız varsa, seçimi yine de elinize alan en popüler alternatiflerden bazılarını seçtik.

1. Evernote

Evernote, tam ölçekli bir üretkenlik paketinin gücünü basit, zarif bir arayüzle birleştiren çapraz platform bir uygulamadır. Not oluşturma ve yönetme, web sayfası kırpma, kolay arama ve çok sayıda şablon, bunu çok güçlü bir araç haline getirir. Kişisel planlayıcılar, ekip toplantısı gündemleri ve çalışma sayfaları dahil olmak üzere çok çeşitli şablonlar, bireysel ihtiyaçlarınıza göre projeler oluşturmanıza yardımcı olur. Evernote’ta her şeyi düzenli tutmak için not defteri yığınları arayabilir, etiketleyebilir ve oluşturabilirsiniz. Evernote, hemen hemen herkes için harika bir araçtır. Paylaşılan projelerde verimli çalışmak için metin, ses, çizim ve görüntüleri kullanarak notlar oluşturabilir ve bağlantılar aracılığıyla ekip üyeleriyle paylaşabilirsiniz. Bireyler için, abonelik katmanlarınıza bağlı olarak birden fazla cihaz arasında eşitleme özelliğine sahip kişisel bir düzenleyici görevi görür.

2. FiiNote

FiiNote, kişisel notlar, finansal raporlar ve yaratıcı çalışmalar için güçlü bir uygulamadır ve yerleşik takvim ve hatırlatma işlevleriyle birlikte gelir. Fii ile klavye, el yazısı, ses ve kamera girişleri ile not alabilirsiniz. Platformlar arası uyumluluktan arama yeteneklerine, revizyon geçmişine ve güvenli bulut yedeklemesine kadar, FiiNote oldukça sağlam bir not alma çözümüdür. Notları mobil ve masaüstü cihazlar arasında senkronize etmek için bir hesap açmanız gerekecek ve notları PDF’ler, metin dosyaları, resimler, Notz dosyaları ve bağlantılar olarak dışa aktarabilirsiniz. Hatta sayfaları FB Messenger uygulaması üzerinden paylaşabilir veya yerel olarak cihazınızda saklayabilirsiniz.

FiiNote, istediğiniz her şeyi boyamak, çizmek ve tasvir etmek için nihai zanaat arkadaşınızdır. Büyük bir özelleştirilebilir menü ve görünüşte sonsuz bir tuval etrafında inşa edilen FiiNote, yaratıcı fikirleri yakalamak için gereken çeşitli araçları görüntüler. Arka plan şablonları ve yüksek kaliteli mürekkep stillerinin yanı sıra kapsamlı biçimlendirme seçeneklerinin yardımıyla notları kişiselleştirebilirsiniz.

3. Squid

Squid, beyaz tahtanın üretken ortamını telefonunuza getirir. Ücretsiz sürüm, parmaklarınızı veya aktif bir kalemi veya stylus kalemi kullanarak el yazısı notlar almanız için size cilalı bir eskiz defteri arayüzü sunar. Squid, zengin metin düzenleme yetenekleri, görüntü desteği, otomatik kaydetme işlevi ve serbest çizim ve açıklama araçları ile özelleştirilebilir modern bir tuvale sahiptir. Yapılacaklar listelerinden beyin fırtınası oturumlarına kadar her şey için mükemmeldir. Uygulama, öğrencilerin pratik yapması ve ders çalışması yapması için ideal olan bir matematik ve geometri şablonları koleksiyonuyla birlikte gelir. Çeşitli müzik, spor ve planlayıcı şablonlarını da içeren premium yükseltmenin bir parçası olarak sunulurlar. Çalışmanızı başkalarıyla paylaşmak veya fikirlerinizi takip etmek için resim veya PDF belgeleri olarak dışa aktarabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir