Güney Koreli devi Samsung’un 2021’de bir Galaxy Note cihazı piyasaya sürmeyeceği bir süredir biliniyordu. Samsung Galaxy S22 Ultra’nın en son görüntüleri, cihazın Note’un yerini alacağını, dolayısıyla 2022’de geri döneceğini gösteriyor.

Bugün, bu bir şekilde doğrulandı, çünkü ilk kez 9to5Google tarafından Kore’den gelen ET News tarafından görülen yeni bir rapor, Samsung Galaxy Note serisinin resmi olarak sona erdiğini ve Samsung’un muhtemelen Samsung Galaxy Note 20 serisinin üretimini ABD tarafından sona erdireceğini gösteriyor.

Şirketin raporlara göre 3,2 milyon adet cihaz ürettiği ve Note 20 serisinin 2021’de hala iyi rakamlarla satıldığı düşünülürse bu oldukça ilginç. Ancak bu durum yakında sona erebilir gibi görünüyor. Ayrıca Note 10 serisinin artık üretimde olmadığı düşünülürse bu, 2022’de Samsung’un Note serisi hiçbir cihaz üretmeyeceği anlamına geliyor. Buna ek olarak, rapor, 2022’de hiç yeni bir Note telefon olmama olasılığını da ekliyor. Görünüşe göre Samsung’un 2022 programı için Note telefonu yok. Bu raporlar temel olarak Note serisinin sonunu bir şekilde onaylıyor gibi görünüyor.

Samsung ile ilgili diğer haberlere gelince, popüler bir bilgi verici olan Ice Universe, Motorola’nın 200MP Samsung ISOCELL sensörlü bir telefonu ilk duyuran kişi olacağını iddia ederken, hangi telefonun bu sensöre sahip olacağını veya bir lansman tarihini belirtmedi.

Yakın zamanda söylentileri çıkan Motorola Edge 30 Ultra, büyük olasılıkla çift 50MP atıcıya sahip olacak, bu nedenle bu cihazın olası bir uyum olduğunu ekarte edebiliriz. Bu, Xiaomi’nin Samsung’un yeni sensörlerini ilk alan, hatta Samsung Galaxy cihazlarını yenen ilk kişi olduğu, Ice Universe’nin Xiaomi’nin 2022’nin ikinci yarısında sensörü kullanacağını belirttiği önceki senaryolardan oldukça farklı.

Xiaomi’yi alt etmek için biraz zaman. Bunun anlamı, Motorola’nın bazı övünme hakları alacağı ve sonunda diğer markaların yanı sıra OnePlus, Oppo, Samsung, Vivo ve iQOO ile mücadele edebilecek bir amiral gemisi piyasaya sürmesi. Buna ek olarak, Samsung’un 2023’e kadar 200 MP’lik bir atıcı kullanmasına izin vermeyecek gibi görünüyor, bu oldukça garip, çünkü söylentiler Samsung Galaxy S22’nin bu sensöre sahip olmayacağını ve bu atıcıyla bir cihazı uzun süre geciktireceğini öne sürüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir