Samsung ve McAfee arasında en az 10 yıl boyunca sürecek olan ortaklık açıklandı. Anlaşma gereğince Samsung telefonları önceden McAfee yüklü şekilde gelecek.Güvenlik ve gizlilik, genellikle yüksek yüksek bedel karşılığında sağlamanın vaadini veren şirket için sıklıkla kullanılan kelimeler arasında yer alır. McAfee güvenlik kapsamında faaliyet gösteren ikonik isimlerden biri ve Samsung markasıyla dokuz yıllık ortaklığın ardından, şirket ortaklığın 10 yılı aşacak şekilde uzatıldığını duyurdu. 

Devam eden ortaklık ile yeni Galaxy S23 serisi ve Galaxy Book 3 gibi Samsung akıllı telefonlar, McAfee’nin geliştirmiş olduğu antivirüs koruması yüklenmiş şekilde gelecek.

Samsung’un yeni akıllı cep telefonu Samsung Galaxy M14 5G kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Söz konusu bu akıllı cihaz model Türkiye pazarında yer alacağı belirtildi. 
Samsung’un yeni akıllı cep telefonu Samsung Galaxy M14 5G kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Söz konusu bu akıllı cihaz model Türkiye pazarında yer alacağı belirtildi. 

Samsung, Güvenlik Korumasını Arttırıyor

Güvenliğin çok daha önemli hâle gelmesiyle birlikte kullanıcılar cihazlarında güvenlik koruması için yaklaşımlarda bulunur. Özellikle akıllı cep telefonlarında güvenlik korumasının bulunması büyük önem taşır. Samsung yapmış olduğu ortak çalışma ile birlikte güvenlik anlamında koruma sağlamış olacak. McAfee akıllı telefonlarla birlikte Samsung markasının tablet ve PC’lerinde de koruma sağlayacak. Güvenlik çözümlerinin ücretsiz olması müşterilerin yeni telefon alırken genellikle göz önünde bulundurmadığı bir durum olabiliyor.

Bununla birlikte güvenliğe önem veren kişiler için bu güvenlik koruması seçeneği önemli bir durum olabiliyor. Fiyat değişkenliği olabilen bu ürünler güvenliğe önem veren kullanıcılara yönelik olarak görülüyor. McAfee yapılan ortaklık ile ilgili açıklama yaparak da gerçekleşen faaliyet ile ilgili bilgi verdi. Şirket kullanıcıların yeni bir telefon alırken güvenliğe büyük önem verir. Bu nedenle telefon alırken güvenlik ile ilgili sorun yaşamamak isteyebilirler. Şirket bu durum ile ilgili açıklama yaparak kullanıcıların bu sorunu yaşamadan ürün alabileceğini belirtti. Öncelikli olarak Galaxy’nin yeni modellerinde olacak olan bu uygulama daha sonrasında diğer serilere de geleceği görülüyor.

SEO İçerik Üreticisi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir