Samsung M8 akıllı monitör modeli için resmi satış Türkiye’de de başladı. Ürün oldukça yüksek bir etiket fiyatına sahiptir. Samsung Türkiye modeli için geçtiğimiz haftalar içerisinde “Samsung M8 Akıllı Monitör, farklı renk ve özellik seçenekleriyle tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de satışa sunuldu.” açıklamasını yapmış fakat ürün hemen satışa sunulmamıştı. 

Bugün ise resmi satış direkt olarak resmi kanal üzerinden başladı. Ürün için Samsung Türkiye için belirlediği fiyat etiketi, 11.466 TL (Yurt dışı 700 dolar) oldu. Hatırlatmak gerekirse ürün dört farklı renk ile beraber sunuluyor ve gerçekten de modern bir tasarıma sahiptir. İlk etapta M1’li 24 inç iMac’i akıllara getiren söz konusu bu monitör, tek başına kullanım özelliğine sahiptir. Ürün Samsung imzalı “akıllı monitör” serisinin diğer üyeleri gibi Wi-Fi bağlantısı üzerinden, herhangi bir bilgisayar veya TV bağlantısına ihtiyaç duymadan kullanıcıların Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ ve Apple TV gibi hizmetleri kullanmasına da imkan tanınıyor. 

34 1

Bu amaç doğrultusunda bir kumanda ile gelen yerleşik olarak işletim sistemi şık olan bir seçenek, 32 inç LCD panelinde UHD çözünürlük özelliğine sahiptir. Samsung M8 akıllı monitör, mıknatıslı, takıp çıkarma özelliğine sahip ‘SlimFit’ kameraya da sahiptir. Bu kamera, monitöre yapışarak kullanıcıların masasının üzerinde kablo kalabalığı oluşturmuyor ve aynı zamanda yer de kaplamıyor. 

Samsung Electronics Görsel Ekran Bölümü Başkan Yardımcısı ve Tasarım Ekibi Başkanı Kyounghoon Kim, yeni M8 akıllı monitöre ilişkin “Tüm kullanıcıların yaşam tarzına ve tercihlerine hitap edebilecek bir ürün geliştirmeyi hedefledik. M8’in dört farklı renkten oluşan renk paleti, ‘Doğal Renk Tonları’ temasından ilham alıyor. Bu renkler, parlak güneşli bir günde masmavi gökyüzünü, içinde dinlendiğimiz yemyeşil bir ormanı ya da güneşlendiğimizde yüzümüze vuran günbatımını çağrıştırıyor” açıklamasında bulunuyor. 

Haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren kripto paraları belli oldu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir