Gelen son sızıntı bilgilere göre, Samsung katlanabilir Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 serilerini daha erken satışa çıkarabilme imkanı var.

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6

Ortaya çıkan son bilgilere göre, Samsung katlanabilir Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 telefonlarını beklenenden daha erken bir tarihte satışa sunabilir. Temmuz ayının ortalarında ilk olarak Paris’te piyasaya sürülmesi beklenen cihazların, yine Qualcomm SoC işlemcilerle ulaşması düşünülüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6

Firmanın bu kararının altında yatan sebebinin Fransa’da yapılacak olan 2024 Yaz Olimpiyatları’nın coşkusundan yararlanarak daha yüksek bir satış rakamı elde etmek olduğu istedikleri ortaya çıkıyor. Pazarlama stratejilerinin kritik hale geldiği günümüzde, bu hamle birçok uzman tarafından akıllıca olarak değerlendirildi. 

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 serilerini görücüye çıkarıyor

Samsung şirketinin katlanabilir telefon alanındaki hakimiyeti herkes tarafından artık kabul ediliyor. Bunu daha da ileri taşımak isteyen marka, hedef olarak önümüzdeki yaz olimpiyatlarını kendi gözüne kestirdi. Bu etkinlikle birlikte büyük bir yükseliş yapmayı planlayan şirket, yaklaşık 1 ay daha erken kullanıma sunacağı cihazlarıyla bu yaza damgasını vurmayı hedefliyor. Tedarikçi kuruluşlarından sipariş tarihlerini erkene çekmesini isteyen marka, bu kez bizi şaşırtmayı başarabilir.

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6

Daha uygun fiyatlı katlanabilir ürünün yaklaşık 3 ay sonra piyasaya sürülmesi belirtiliyor. Şirketin bu stratejisindeki amacı, premium ürünlerine öncelik vererek kar oranlarını artırmak olduğu konuşuluyor. Dayanıklılıkta ve tasarımda ileri boyuta geçeceği belirtilen Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 modelleri, teknoloji meraklıları tarafından heyecanla beklendiğini belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir