Samsung Internet Beta, en son güncelleme ile birkaç yeni özellik ekledi. Bu, Smart Anti Tracking gizlilik geliştirmelerinin yanı sıra standart HTTPS, gizlilik panosu ve daha fazlası gibi geliştirmelerini içeriyor.

Samsung Internet 17.0 beta, izleme çerezlerini otomatik olarak silmekle bilinen bir gizlilik özelliği olan Smart Anti Tracking’e iki yeni geliştirme getiriyor. İlki, 7 gün sonra tüm istemci tarafı tanımlama bilgilerini silecek ve kullanıcı izleme/profillerini en aza indirecek bir “komut dosyası depolama izleme konumudur”. İkinci özellik ise ABD, Kore ve Avrupa gibi bazı bölgelerde Smart Anti Tracking özelliğinin varsayılan olarak etkinleştirilecek olmasıdır.

Samsung Internet Beta gizlilik özelliği geliştirildi

samsung internet beta yeni gizlilik ozellikleri kazandi 2 810x420 1

Ayrıca, uygulama artık varsayılan olarak web sitelerinin HTTPS sürümünü yüklüyor. Bu, önceki sürümde eklenen bir özellik olsa da yeni güncellemede özelliğin geliştirildiği görülüyor.

Samsung Galaxy F23 5G resmi olarak tanıtıldı

Ayrıca, Hızlı Erişim sayfasına, kullanıcıların gizlilik ayarlarına erişimini kolaylaştırmak için yeni bir gizlilik paneli eklendi. Bu özellik varsayılan olarak etkindir. Tabii ki, istemiyorsanız kapatma seçeneğiniz de var.

Güncellemesi ayrıca bir web görüntüsünde metin kopyalamanıza, tercüme etmenize veya metin aramanıza izin veren bir canlı metin özelliği sunar. OCR, görüntülerden metin algılamak ve çıkarmak için kullanılır. Ayrıca, artık sürükle ve bırak özelliğini kullanarak yeni sekme grupları oluşturabilirsiniz. Kullanıcılar ayrıca Yer İmleri, Geçmiş ve Kayıtlı Sayfalar arasında gelişmiş bir arama deneyimi elde eder. Depolama erişimi API desteği ve video altyazılarının daha iyi konumlandırılması da tanıtıldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir