Samsung, yeni giyilebilir cihazı Galaxy Ring’in yolda olduğunun sinyallerini verdi. Galaxy Ring yılın ikinci yarısında çıkabilir. Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy S24 serisini ve yeni yapay zekâ özelliklerinin birçoğunu ayrıntılı olarak açıkladı ve sonrasında giyilebilir cihazının tanıtımına tarih verdi.

Samsung, yeni giyilebilir cihazı Galaxy Ring’in yolda olduğunun sinyallerini verdi. Galaxy Ring yılın ikinci yarısında çıkabilir.

Samsung, Galaxy Ring’in teknik özellikleri veya piyasaya çıkışıyla ilgili herhangi bir net tarih hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Yüzük hakkında tek bildiğimiz şey nasıl bir tasarımla ulaşacağıydı. Ancak yeni gelen bilgilere göre Galaxy Ring, bu yılın ikinci yarısında gelmeyi planlıyor. Samsung Electronics Küresel B2B Giyilebilir/IoT/Aksesuar Bölümü Başkanı Daniel Seung, Samsung’un “yeni sağlık odaklı giyilebilir ürününü 2024’ün ikinci yarısında” tanıtılacağını söyledi.

Samsung’un Galaxy Ring’i yılın ikinci yarısında yapılacak olan Galaxy Watch 7 ve Galaxy Z6 katlanabilir telefonlarının tanıtılacağı ikinci Unpacked etkinliğinde tanıtması muhtemel olarak görünüyor. Bir sonraki Unpacked 2024 etkinliğinin ne zaman gerçekleşeceği henüz açıklanmayan bilgiler arasında yer alıyor. Ancak etkinlik genellikle her yıl Temmuz-Eylül ayları arasında düzenleniyor.

Samsung, yeni giyilebilir cihazı Galaxy Ring’in yolda olduğunun sinyallerini verdi. Galaxy Ring yılın ikinci yarısında çıkabilir.

Galaxy Ring, özellikle de Galaxy saatlerine fazla ilgi göstermeyen veya klasik saatler takmayı tercih eden Samsung Health meraklıları için son yılların en heyecan verici giyilebilir cihazlarından biri olarak öne çıkmayı başarıyor.

Galaxy Ring’in Hangi Özellikte Geleceği Sürpriz Niteliğinde

Galaxy Ring’in özellikleri hakkında çok fazla bilgimiz olmasa dahi insanların sağlık ve fitness verilerini sorunsuz bir şekilde bir araya getireceğini ve basit tasarımıyla her tarza uyum sağlayabileceğini söylemek mümkün. Ayrıca Samsung Health kullanıcılarının daha gelişmiş ve doğru fitness takibi için Galaxy Watch’u Galaxy Ring ile birleştirebilecekleri de beklenenler arasında yer alıyor.

Samsung, yeni giyilebilir cihazı Galaxy Ring’in yolda olduğunun sinyallerini verdi. Galaxy Ring yılın ikinci yarısında çıkabilir.

Galaxy Ring’in piyasaya sürülmesi, aynı zamanda Samsung’un yaklaşan karma gerçeklik gözlüğünün duyurusu ile aynı zamana denk gelebilmesi olası gözüküyor. Eğer öyle olursa, Galaxy Ring’in AR/VR kullanıcıları için özellikler sunma ve daha kapsamlı bir cihaz ekosistemi oluşturma potansiyeli çok yüksek görünmekte. Belki de Ring, gözlükler için bir kontrol cihazı görevi görebilir ya da daha iyi el takibi sağlayabilmesi konuşuluyor. Pek çok olasılık var ancak Samsung’un bu yeni ve gelecek cihazlara nasıl yaklaşacağını görmek için beklememiz gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir