Samsung’un bir sonraki katlanabilir telefonlarını tanıtmak üzere Temmuz ayında bir lansman etkinliği düzenlemesi bekleniyor. Raporlar, markanın Galaxy Z Fold 6’ya Galaxy Z Fold 6 Ultra adlı başka bir modelin de katılmasını planladığını iddia etti. Ancak yeni bir sızıntı, Ultra varyantının yalnızca bir ülkeye özel kalabileceğini gösteriyor.


Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra Küresel Olarak Piyasaya Sürülmeyebilir!


Popüler sızıntı uzmanı Evan Blass, kısa süre önce yayınladığı bir X gönderisinde Güney Koreli teknoloji devinin yakın gelecekte birden fazla cihaz duyuracağını açıkladı. Bunlar şunları içeriyor: Galaxy Book 4 Edge, Galaxy Book 4 Edge Pro, Galaxy Buds 3, Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy Ring, Galaxy Watch FE, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch 7 Ultra. Sızıntı yapan kişi bu cihazların duyurusunun aynı etkinlikte yapılıp yapılmayacağını belirtmedi. Ancak spekülasyonlar, 10 Temmuz’da Fransa’nın Paris kentinde gerçekleştirileceği bildirilen Galaxy Unpacked etkinliğinin bu cihazların tanıtılacağı yer olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra Küresel Olarak Piyasaya Sürülmeyebilir!
Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra Küresel Olarak Piyasaya Sürülmeyebilir!


Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’nın da 10 Temmuz’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak Z Fold 6 Ultra’nın aynı etkinlikte tanıtılıp tanıtılmayacağı belirsizliğini koruyor. Önceki raporlar Samsung’un SF-F958N model numarasını taşıyan Z Fold 6 Ultra’yı özellikle Güney Kore pazarı için geliştirdiğini gösteriyor. Genellikle, küresel pazara çıkacak Samsung cihazlarının resmi olmayan ayrıntıları Kore varyantlarından önce ortaya çıkıyor. Z Fold 6 Ultra’nın Güney Kore pazarındaki varlığına ilişkin bilgiler ortaya çıkmış olsa da, küresel versiyonları hakkında netlik yok. Bu nedenle, cihazın Güney Kore dışında piyasaya sürülmeyebileceği görülüyor.


Şu anda Galaxy Z Fold Ultra ile standart versiyonu arasındaki fark hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Samsung’un Ultra modellerinin, standart ve Plus varyantlarına kıyasla ekran, pil ve kameralar açısından daha iyi özellikler sunduğu biliniyor. Z Fold 6 Ultra için de aynı şey beklenebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir