Dikey katlanma özelliğine sahip olan telefon modeli Galaxy Z Flip3 için bu kez de Samsung Galaxy Z Flip3 5G Olympic Games Edition sürümü de sunuldu. 

Güney Korey merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung’un 2021 yılındaki ii katlanabilir akıllı cep telefon modellerinden biri olan Samsung Galaxy Z Flip3 için en son Galaxy Z Flip3 BESPOKE Edition sürümü ile kullanıcıların karşısına çıktı. 1.099 dolarlık bir yurt dışı fiyat etiketine sahip olan bu akıllı cep telefon, 49 farklı kombinasyon sunan renk özelleştirme seçenekleri ile fark yaratmayı başarmıştır. Şimdi ise elde edilen bilgilere göre Galaxy Z Flip3 5G Olympic Games Edition ise adında da yer aldığı üzere Pekin’de gerçekleşecek olan 2022 Kış Olimpiyatları özelinde hazırlandı. Şubat ayında başlayacak olan dünyanın en önemli spor etkinliği için hazırlanan bu akıllı cep telefon, arka kısmında olimpiyat logosu barındırıyor. Bunun yanı sıra kar beyazına gönderme yapan altın şeklinde çerçeve ile süslenen beyaz renk ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

2 2

Özel bir olimpiyat temasına da sahip olan sürüm, yurt dışında 1.258 dolar fiyatla sunulurken ilk aşamada ise Çin dışında satışa sunulmayacak. Galaxy Z Flip3 5G Olympic Games Edition için temel olan Galaxy Z Flip3 modelinin içerisinde  6,7 inç 2640×1080 piksellik 120 Hz AMOLED ekran üzerine kuruludur.  Cihaz için tercih edilen bu ekran Gorilla Glass Victus ile daha da korunaklı hale getiriliyor.

Söz konusu bu akıllı cihazın dışında tam olarak 1,9 inç boyutunda bir 260×512 piksellik dokunmatik bir bilgi ekranı karşımıza çıkıyor. Gücünü oldukça yüksek seviyeye çıkaran Snapdragon 888 işlemciden ve 8 GB LPDDR5 işlemciden alan Galaxy Z Flip3, 128/256 GB UFS 3.1 depolama özelliklerine sahiptir. Cihazın kamera özelliklerine bakmak gerekirse arka kısmında 12 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı olmak üzere çiftli bir kamera bulunan Samsung Galaxy Z Flip3, 10 megapiksellik bir selfie kamerasına sahiptir. Bu kamera konusunda Galaxy Z Fold3 gibi ekran altında değil bir ekran deliğinde yer alıyor. 5G özelliğine sahip olan bu telefon, 3.300 mAh pil ile güçlendirilmiştir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir