Samsung Galaxy Watch 7 ailesi akıllı saatler önümüzdeki yaz içinde gözler önüne çıkması planlanıyor. Yeni bir söylentiye göre, Samsung bu seride üç farklı modele yer vereceği konuşuluyor. Güney Koreli  dev teknoloji şirketinin yeni akıllı saatlerini ve yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve de Z Flip 6’yı tanıtabilir. Ayrıca akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i de bonus olarak tanıtmasına kesin gözüyle şimdilik bakılıyor.

Galaxy Watch 7 serisinde Pro ve Classic versiyonların yanı sıra isimsiz üçüncü bir seçeneğin de bulunacağı ifade ediliyor. Bu çıkacak modelin kısa bir süre önce gündeme gelen dikdörtgen ekranlı saat olabileceği ekleniyor.

Eğer bu söylentiler gerçeğe dönüşürse, Samsung adına bir ilk gerçekleşmiş olacak. Güney Koreli şirket ilk kez bir seri içinde üç farklı modele yer verecek. Son birkaç yıldır zaten Samsung, standart versiyonun yanında Classic ya da Pro versiyonları piyasaya sürmekte.

Samsung Galaxy Watch 7 ailesi akıllı saatler önümüzdeki yaz içinde gözler önüne çıkması planlanıyor.

Samsung Galaxy Watch 7 serisinde Exynos W940 işlemci olabilir

Yeni çıkarılacak akıllı saatlerin Samsung’un Exynos W940 işlemcisi kullanılması düşünülüyor. Bu kullanılacak işlemcinin güç tüketimi konusunda mevcut Galaxy Watch 6 serisi akıllı saatlerde kullanılmakta olan Exynos W930’a yüzde 50 daha verimli olacağı belirtilmekte. Fakat bunun % 50 daha uzun pil ömrü anlamına gelmediğini belirtelim.

W940 adlı çipin Samsung’un 3 nm süreciyle ürettiği ilk çip olabileceği konuşuluyor. Bu da verimlilik konusundaki gelişimin başlıca sebebi olabilir. Eğer bu iddia doğru ise performansta da % 30 oranında bir artış sağlanacağı belirtilen özellikler arasında yer alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir