Samsung Galaxy Watch 7 serisi için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Serinin modelleri elde edilen bilgiye göre depolama alanlarını ikiye katladı. Samsung Galaxy Watch 7 akıllı saat ailesi, elde edilen son bilgilere göre toplamda üç farklı versiyonu olacak ve bu versiyonlar yüksek ihtimalle gücünü 3 nm temelli yeni Exynos W940 işlemciden almayı planlıyor. 

Bu işlemcinin % 30 daha hızlı ve % 50 daha verimli olduğu aktarılırken, resmi tanıtım için tüm yeni cihazlar için Temmuz ayında çıkacağı söyleniyor. Kaynakların mevcut modeller gibi 16 GB değil de 32 GB dahili depolama alanı ile geleceğini aktardığı akıllı saatlerde Samsung, model numarası konusunda da bir değişikliğe gidecek. 

Aktarıldığı kadarıyla saatler SM-L300, SM-L310, SM-L305, SM-L315, SM-L700 ve SM-L705 model numaralarıyla geleceğe benziyor. Yazılımsal tarafında Wear OS ve One UI Watch temelli olacak cihazlar, henüz nasıl görünecek bilinmemekte ancak yakında gerçek tasarımlarıyla karşımıza çıkması bekleniyor. 

Samsung Galaxy Watch 7 serisi için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Serinin modelleri elde edilen bilgiye göre depolama alanlarını ikiye katladı.

Samsung Galaxy Watch 7 Serisi Kare Tasarımında Olabilir

Galaxy Watch tarafında bunun öncesinde tasarımsal bir detay gündemde yer almıştı. Apple Watch ailesinden farklı olarak Samsung Galaxy Watch akıllı saatler uzun senelerdir sadece yuvarlak gövde üzerine kurulumu yapılıyor. Bu tasarım elbette kötü bir durum değil çünkü çoğu kişi Apple Watch cihazları kare yapıdan dolayı beğenmiyor ve bir saatin mutlaka yuvarlak yapıda olması gerektiğini düşünen kullanıcılar azımsanmayacak kadar fazla görünüyor. 

2013 senesinde çıkan Samsung Galaxy Gear modelinde kare yapıyı benimseyen Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan söylentilere göre Galaxy Watch tarafında bir kez daha kare yapıya dönebilir. Bunun ne zaman olacağı bilinmemekte. Ancak şirket, yüksek ihtimalle 2025 senesinde kare ekranlı bir Galaxy Watch ile karşımıza gelebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir