Samsung yeni Galaxy Watch 6 serisini, avantajlı seçenekleriyle Türkiye’deki kullanıcıları için ön siparişe sundu.

Türkiye’de Samsung, yeni Galaxy Watch 6 Serisi’ni kullanıcılarına kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarımlar ve gelişmiş bir mobil deneyim sunarak satışa çıkardı. Bu ürünler, çeşitli kanallar üzerinden avantajlı kampanyalarla satın alınabilecek.

Satış kanalına bağlı olarak müşteriler, eski ürünleri için 1.500 TL’ye kadar ek değişim desteği, 500 TL’lik hediye çeki, tarife desteği ve kumaş kordon hediyesi gibi çeşitli avantajlardan faydalanma imkanına sahip.

Galaxy Watch 6 Serisi, Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic modellerini içeriyor ve teknolojiyle birlikte rahat ve sağlıklı bir yaşam tarzı arayan tüketicilere hitap ediyor.

samsung-galaxy-watch-6-

Samsung Galaxy Watch 6 büyük ekranıyla ön plana çıkıyor

Galaxy Watch 6 serisi, daha ince çerçeveye sahip daha büyük canlı ekranı ve kompakt tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Daha etkileşimli bir kullanıcı ara yüzüne sahip ve bütünsel sağlık özelliklerini güçlü bir performans ve şık tasarımıyla bir araya getiren saat, teknolojiyle yakından ilgilenen müşterilere hitap ediyor.

Galaxy Watch 6 serisi, 6.499 TL’den başlayan fiyatlarla kullanılacak. Galaxy Watch 6 serisini ilgiyle bekleyen teknoloji meraklıları 4 Ağustosa kadar ön sipariş verme imkanına sahip.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir