Samsung tarafından piyasaya sunulan son akıllı saatlerden bir tanesi Galaxy Watch 4. Yapılan son güncellemelerin ardından Samsung Galaxy Watch 4 için Google Pay desteği de sağlanmaya başlandı. Kullanıcıların desteklenen tüm bölgelerde sorunsuz bir şekilde ödeme yapmasını sağlayan Google Pay ise hem kartların kullanılmasını hem de kolay bir şekilde yönetilmesini sağlıyor. Bu işlemlerin yapılabilmesi adına ise aşağıdaki adımların takip edilmesi yeterli.

Samsung Galaxy Watch 4’e Google Pay nasıl kurulur? 

Google Play uygulamasını Galaxy Watch 4’ünüzde açın.

Arama simgesine dokunun ve Google Pay yazın.

Google Pay’i yükleyin. Kurulum işlemleri tamamlandığında Aç’a dokunun.

Telefonunuzda zaten Google Pay kuruluysa kartınız otomatik olarak içe aktarılır ve işiniz biter. Manuel olarak kart eklemeniz gerekiyorsa uygulamadaki artı simgesine dokunun.

Yeni kart ekle’ye dokunun. Ayrıntıları manuel olarak gir seçeneğini seçin ve kart bilgilerinizi girin.

Tüm girişleri yaptıktan sonra ise ayarları kaydedin.

Yukarıdaki adımları takip ederek yapacağınız kurulum aşamaları sayesinde Galaxy Watch 4 modelinde Google Pay kullanıma hazır hale gelecektir. Kullanılması için akıllı saatte bir kilit ekranının kullanılması zorunlu tutulur. Bu nedenle de eğer herhangi bir kilit sistemi bulunmuyorsa öncelikle saatteki güvenlik ayarları üzerinden gerekli işlemleri yapmanız gerekiyor. Ardından yukarıda yer alan adımlarla kolay bir şekilde Galaxy Watch 4 cihazınızda Google Pay desteği elde edebilir, dilediğiniz yerde kolayca ödeme yapabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir