Giyilebilir teknolojinin her geçen gün artması ile beraber akıllı saat kullanıcısı da artmaya başladı. Akıllı saat kullanıcısı her geçen gün daha da artarken, Samsung’un Galaxy Watch 3 modelinin EKG özelliği 31 yeni ülkede de kullanılacak. Android kısmında sevilen akıllı saatler arasında yer alan Galaxy Watch 3 modeli, kısa bir zaman içerisinde oldukça faydalı özelliklerle adından söz ettiriyor. Şimdi sevilerek kullanan bu EKG özelliği yeni birkaç ülkede de kullanılacak.

Galaxy Watch 3 EKG özelliği farklı ülkelerde de kullanılacak

Akıllı cihazlarda yer alan bazı özellikler her bölge ve ülke içerisinde kullanılmadığı zamanlar oluyor. Örnek vermek gerekirse birçok ülkede aktif olarak kullanılabilen NFC özelliği Türkiye’de kullanılmıyor. Bunun gibi daha birçok özellik de sınırlı bir şekilde bazı bölgelerde kullanılabiliyor. Samsung ilk aşamada Galaxy Watch 3’ün EKG özelliğini daha az ülkede sunuyor Şimdi ise bu özellik yeni kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

4 1 1

EKG özelliğinin geldiği ülkeler

Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere. Özelliği bu ülkelere ek olarak Şili, Endonezya ve Birleşik Arap Emirlikleri için yakında gelmesi bekleniyor.

Kullanıcıların EKG ya da kan basıncı ölçümü yapabilmek için Samsung Health Monitor uygulamasını indirmesi gerekiyor. Samsung 4 Şubat’tan itibaren sunacağı bir güncelleme ile bu özelliğin kullanıcılarla buluşmasını sağlayacak. Şirket, ülkeye veya operatöre göre bu özelliğe sahip olması süresi değişiklik gösterebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir