Orta sınıf segment için tasarlanmış bir Samsung tableti olan Galaxy Tab A8 10.5’in özellikleri ve görselleri ortaya çıktı.

Samsung’un Galaxy Tab A8 adında yeni bir orta sınıf tablet üzerinde çalıştığı biliniyor. Son raporlar, cihazın görüntülerini ve özelliklerini ortaya çıkardı. Yeni sızıntılar, tabletin yakında resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Tab A8’in teknik özelliklerinin ortaya çıktığı bildirildi. Cihazın ekranı, 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe ve 16:10 en boy oranına sahip 10.5 inç LCD panel ile donatılacak. Ayrıca Unisoc T618 yonga setini kullanacağı ve 3GB ve 4GB RAM ile sunulacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy Tab A8 10.5’in 32GB, 64GB veya 128GB depolama seçenekleriyle gelmesi muhtemel görünüyor. Ek depolama için yerleşik bir microSD kart yuvası da olacak. Cihazın 7040mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Müzik severler için tabletin de S serisi gibi dört hoparlörlü bir sistemle geleceği söyleniyor.

Kameraya gelince, Galaxy Tab A8 10.5 ön tarafında 5 MP kameraya sahip olacak. Arkada flaşsız tek bir 8MP kamera lensi olacak. Ayrıca Android 11 ile birlikte gönderilmesi bekleniyor. Ancak bu noktada Samsung sizi şaşırtabilir.

Samsung Galaxy Tab A8 fiyatı

Galaxy Tab A8 10.5’in birkaç LTE özellikli modelle satışa çıkması bekleniyor. Avrupa’da 230 €’dan ve ABD’de 260 $’dan daha az fiyatlandırılmadığı tahmin ediliyor. Ayrıca gümüş, gri, pembe veya pembe olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle sunulacağı bildiriliyor. Ayrıca resmi satış kanalına göre 2022 yılının ikinci yarısında satışa çıkması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir