Samsung merakla beklenen Galaxy S24 serisini tanıtmak üzere bugün Galaxy Unpacked etkinliğine hazırlanıyor. Samsung tutkunlarının uzun zamandır beklediği Galaxy S24 serisi olağanüstü özellikleri ve kamera kalitesiyle beklentileri yükseltti. Bugün tanıtılacak olan S serisi yeni nesil yapay zeka ile entegre edilmiş özelliklere sahip olabilir.

Samsung Galaxy Unpacked lansman etkinliğini duyururken, yeni Galaxy S24 serisinde yer alması beklenen Galaxy AI da tanıttı. Bu etkinlik, markanın en iyi ve yeni büyük amiral gemisi serisine resmiyet kazandıracağı bir platform olacak. Bugün akşam  21:00’da gerçekleşecek olan etkinlik  San Jose Kaliforniya da gerçekleşecek ve dünya da canlı olarak yayınlanacak.

S24 Ultra’nın Ana Cazibe Merkezi Kamerası Olacak

Samsung Galaxy S24 Ultra Serisi Bugün Tanıtılıyor

Samsung Galaxy S24 ana cazibe merkezi kamerası olacak. 200 Mp ana kamerası, 50 Mp zoom optik kamera, 10 Mp telefoto kamera, 12 Mp ultra geniş kamera kurulumuna sahip olması bekleniliyor.

Ayrıca kameranın görüntüyü geliştirmek için Galaxy AI özelliğine sahip olması da bekleniliyor.

Bu yıl Samsung S24 ultra da titanyum çerçeve kullanmayı planlıyor. Önceki modeller gibi S24 de düz ekrana sahip olacak. S24, 6.8 inç QHD+ Dynamic Amoled 2x ekranı, 120 Hz kadar yenileme hızı ve HDR desteği ile gelebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir