Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi cihazlarına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Samsung’un amiral gemisi niteliğinde yeni akıllı telefon serisi Galaxy S24, yeni tasarımı ve çeşitli renk seçenekleri ile teknoloji meraklılarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

İlk olarak, ünlü duyumcu Ice Universe’in yaptığı açıklamaya göre Galaxy S24 serisi, siyah, mor, gri, yeşil, mavi, turuncu ve sarı olamak üzre altı farklı renk seçeneği ile kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Özellikle Galaxy S24 Ultra modelinin altın rengi orta çerçeveye sahip özel bir altın renk seçeneği ile piyasaya sürüleceği haberlerimiz arasında. PhoneArena tarafından paylaşılan görseller ise bu renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.

Samsung Galaxy S24 serisi birçok farklı renk ile  geliyor

Samsung Galaxy S24 serisi birçok farklı renk ile geliyor

Yayınlanan taslak görsellere baktığımızda, Galaxy S24 Ultra modelini yeni Siyah, Altın, Mor ve Gri seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Öte yandan, Galaxy S24 ve Galaxy S24+ modelleri ise sırası ile Mor ve Sarı renkleri ile göz alıcı bir şıklık sunuyor.

Samsung, Galaxy S24 serisini 17 Ocak’ta kullanıcılarının beğenisine sunacak. Bu cihazların lansmanına çok az zaman kalmışken yakın gelecekte daha fazla sızıntı ve dedikodunun ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir