Samsung’un yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S24 hakkında yeni bilgiler geldi. Üst düzey kameraları ile tanınan Galaxy S serisi akıllı telefonlar sunmaya devam ediyor. Galaxy S23 serisi, 8K 30fps video kaydı, 200x Space Zoom ve farklı lensler gibi gelişmiş özellikte kameralara sahip.

Bu telefonlardaki kameralar büyük sensörler ve gelişmiş algoritmaları sayesinde olağanüstü düşük ışık performansı da sunuyor. Galaxy S serisi kameraları ile profesyonel fotoğrafçılardan ve diğer kullanıcılardan övgüler aldı. Ancak, Galaxy S24 ile ilgili yapılan sızıntı bilgilere göre özel bir yükseltme olmayacağına işaret ediyor.

Samsung Galaxy S24 kamerası yenilikleri neler?

Gelen sızıntı bilgilere göre, iki yeni model olan Galaxy S24 ve S24+, önceki üç yılda kullanılan 50MP Samsung GN3 sensörünü koruyacak. Ancak daha büyük ve daha pahalı olan Galaxy S24 Ultra, kullanıcıları S23 Ultra ile etkileyen 200 Mp Samsung HP2 sensörüne sahip olmaya devam edecek. Diğer model telefonlar için iyileştirme görmemek hayal kırıklığı olabilir.

Öte yandan, rakipler, özellikle düşük ışıkta yakınlaştırma kalitesi sonuçları üreten periskop kameraları için üç adet 50 MP sensör kullanarak yenilikler sunuyor. Telefonların form faktörünün sınırlamaları ve azaltan getiri yasası, kamera inovasyonundaki yavaşlamaya katkıda bulunuyor. Üreticiler, pil ömrü, işlem gücü ve 5G bağlantısı gibi özelliklere kameralar üzerinden öncelik verebilir.

Ancak, üreticiler daha iyi bir telefon modeli sunmak için kamera donanımlarında ve yazılımlarında iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Samsung, akıllı telefon pazarında rekabet edebilmek için kamera oyununu hızlandırmalıdır.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir