Akıllı telefonlar tanıtılmadan önce özelliklerinin sızdırılmasına alıştık. Fakat bir satıcı, Samsung Galaxy S24 modeli daha tanıtılmadan satışa çıkardı.

Samsung, henüz Galaxy S24 serisini resmî olarak tanıtmadı. Amiral gemisi akıllı telefon ailesinin satışa çıkmasına daha birkaç hafta var. Samsung şirketi bir yandan tanıtıma hazırlanırken bir yandan da akıllı telefonu lansman etkinliği öncesinde perakendeci firmalara elbette ulaştırmaya devam ediyor. Ancak bu firmalardan biri söylentilere göre Galaxy S24’ü satışa çıkarmak için Güney Koreli şirketi bekleyemedi.

İlk olarak Roland Quandt tarafından keşfedilen olay, Meksikalı satıcı Doto’nun internet sitesinde yer aldı. Listelemelerde stokların sınırlı olduğu belirtiliyor. Galaxy S24 128 GB’ın fiyatı 16,499 peso,  iken 256 GB telefonun fiyatı ise 17,999 peso olması göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Akıllı telefonlar tanıtılmadan önce özelliklerinin sızdırılmasına alıştık. Fakat bir satıcı, Samsung Galaxy S24 modeli daha tanıtılmadan satışa çıkardı.

Samsung, Yeni Galaxy S24 Ailesini 17 Ocak’ta Yapacağı Lansmanda Tanıtacak

Bu fiyatların geçen senenin amiral gemisi modellerinin şu anki satış fiyatlarıyla aynı olduğunu görüyoruz. Daha önce de Samsung şirketi bu yıl zam yapmayı planlamadığı ortaya atılmıştı. Bu açıdan Meksika fiyatlarının tutarlı olduğu anlaşılıyor. Elbette bu fiyatlarla satın alınıp alınamayacağı merak konusu.

Öte yandan sitede yer alan bilgiye göre yalnızca 10 adet Samsung Galaxy S24 128 GB ve 4 adet Samsung Galaxy S24 256 GB stoğu bulunduğu görülmekte. Belki de firma gerçekten de lansman tarihinden önce müşterilerine yeni amiral gemisi akıllı telefonları teslim etmeyi planlıyor olabilir. Elbette ki bunu yapmanın, satıcı ile Samsung’un ticari ilişkileri açısından olumsuz sonuçlar doğurma potansiyeline sahiptir diyebiliriz. Samsung, uzun zamandır sızıntılar ve zamanından önce açıklanan ya da sergilenen bilgilerden rahatsız olyuyor ve bu konuda adımlarını da atıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir