Reddit, çözünürlük ayarı çok yüksek olduğunda ortaya çıkan, kolayca kopyalanabilen bir görüntüleme hatası bildirdi.

Samsung Galaxy S22 Ultra’nın bir incelemesi yayınlandı ve incelemeler çoğunlukla parlıyor, ancak hata raporu bunun tam tersini savunuyor. Reddit ve Samsung forumları, ekran yenileme hızı ve çözünürlük ayarları yüksek olarak ayarlandığında ortaya çıkan, kopyalanması kolay bir görüntü hatası yayınladı. Bu durumda, özellikle video izlerken veya parmak izi tarayıcı kullanırken ekranda garip titreyen çizgiler kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra Ekran Hatası

Bildirildiğine göre, bu yalnızca Exynos 2200 yonga setine sahip telefon sürümlerini (yani yalnızca Avrupalı ​​müşteriler) etkiler ve güncellemeleri veya çözünürlük ayarlarını devre dışı bırakarak kolayca önlenebilir. Ancak süper pahalı bir telefon için ödeme yaptığınızda, deneyiminizden gerçekten ödün vermek istemezsiniz. İyi haber şu ki Samsung bu sorunun farkında ve resmi kanal aracılığıyla bir düzeltmenin sürdüğünü duyurdu.

Samsung Galaxy S22 serisinin dudak uçuklatan fiyatları

Bir Reddit kullanıcısı, şirketin duyurudan önce bir güncelleme hazırladığını ve yakında sorunu çözmek için bir yazılım güncellemesi yayınlayacağını belirten yorumun ekran görüntüsünü yayınladı. Bu arada, bu sorunu aşmanın başka bir yolu da görüntüleme modunu canlı olarak değiştirmek. Doğal seçeneklerin sorunlara neden olabileceğini unutmayın.

Bu, şu anda yalnızca bazı cihazlarda oluşan bir sorundur. S22 Ultra resmi olarak 25 Şubat’ta piyasaya sürüldüğü ve yalnızca telefonlarını erken satın alan belirli kullanıcılar bu sorunu bildirdiği için bu sorunun ne kadar yaygın olduğu tam olarak belli değil. Telefonu test eden bazı kuruluşlar bu sorunun yaşanmadığını söylüyor.

Süper premium bir telefona para harcıyorsanız, bütçeye uygun bir cihazdan daha iyi performans bekleyebilirsiniz, ancak son zamanlarda amiral gemisi telefonlarda çok fazla sorunla gündeme geliyor.

Samsung ise sorunlar karşısında oldukça soğukkanlı. Örneğin, Galaxy S20 Ultra, ana kameranın yakındaki nesnelere odaklanma konusunda çok isteksiz olduğu garip bir otomatik odaklama sorunu yaşanmıştı. Şirket bu sorunu çözmek için kısa zamanda bir yazılım güncellemesi yayımlasa da konu hakkında sessiz kalmayı tercih etmişti.

Peki pahalı telefonlar daha ucuz alternatiflerden daha fazla sorun yarattığında nasıl tepki verirsiniz?Çözüm çok basit, sadece orta seviye bir telefon satın alın. Temelde aynı şekilde çalışıyorlar, daha ucuzlar ve şirketler satış sorunları nedeniyle bir sonraki model konusunda daha dikkatli olmaya çalışıyorlar. Ama günümüzde pek çok akıllı telefonun hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğu ve cihaz dayanıklılıklarının günden güne azaldığı da yadsınamaz bir gerçek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir