Güney Koreli popüler basın kuruluşu ZDnet’in belirttiği üzere, Samsung Galaxy S22 serisi, Güney Kore’de 1,02 milyon ön sipariş rakamına çıktı. GSM Arena tarafından aktarıldığı üzere bu rakamlar, ön sipariş anlamında yeni bir rekorun kırılması sağlanırken kampanyanın ilk gününde 300.000 adet ön sipariş verildiğini de belirtmek gerekir.

Samsung’un 2017 yılında piyasaya sürülen Galaxy S8 serisi, toplamda 1,4 milyon ön sipariş rakamına çıkmıştı. Fakat bunu 11 günlük bir ön sipariş döneminde başarmıştı. Galaxy S22 serisi ise bu rakama yalnızca yeni içerisinde ulaşmayı başarmıştı. Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 de geçtiğimiz yıl 1 milyon ön sipariş rakamına yaklaştı ve ancak bu rekor rakama ulaşamadı. Yeni Samsung Galaxy S22 Ultra, Güney Kore’deki toplam olarak ön siparişlerin %60’ını oluşturuyor. Güney Kore basın kuruluşu, uzun bir zamandır pek çok Samsung Galaxy Note kullanıcısının Samsung Galaxy S22 Ultra’ya geçiş yaptığını dile getiriyor.

Beklenen oyunlar Steam Deck desteği aldı

Bu noktada Güney Kore’de Galaxy S22 serisinin açık satışlarının, 25 Şubat Cuma günü itibariyle başladığını da belirtmek gerekir. Samsung’un bu kadar yüksek rakamdaki ön siparişlerin lojistiğini nasıl halledeceğini ve bunun nakliye sürelerini nasıl etkileyeceği ise merak edilen konular arasındadır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir