Güney Koreli marka Samsung’un son sunmuş olduğu amiral gemisi ailesi olan Galaxy S10 modelinde Recovery Mode ve Download Mode’a girme işlemi için yapılması gereken işlemlerden bahsedeceğiz. Birçok akıllı telefonda çeşitli sorunlar meydana geldiği zaman Recovery Mode’a girmek mümkün olabiliyor. Bunun için çok fazla detay gerekmeden basit adımlardan geçmek yeterli oluyor. Ancak yinede açılış menüleri hakkında bilgi sahibi olmak ve Soft brick olur ise Smart Switch gibi araçlar ile firmware dosyalarını flash’lamak gerekebilmektedir. Bildiğiniz üzere Galaxy S10, S10e ve S10+ modellerinde S8 ve S9 serilerinde olduğu gibi fiziksel bir ana ekran tuşu yer almıyor. Bu noktada ise download ile recovery moda girmek için güç, ses ve Bixby butonlarını kullanmak gerekecek.

Samsung Galaxy S10 Download Mode ve Recovery Mode girme

1 1555253644

Recovery Mode’a Erişme işlemleri

  • İlk olarak akıllı telefonunuzu kapatarak işlemlere başlayın. Cihaz tamamen kapalı halde iken, ses artırma ve Bixby butonlarına basılı tutun. Daha sonra ise güç tuşuna basarak y ine güç tuşuna basılı tutun.
  • Ekrana görüntü geldiği zaman ise güç tuşunu hemen bırakmanız gerekecek. Mavi ekran ile beraber Android logosu geldiği zaman ses artırma ile Bixby tuşlarını bırakın. Bu noktadan sonra  Recovery menüsü karşınıza çıkacaktır.  

Download Mode’a Erişme adımları

  • Galaxy S10 telefonunuzu download modun da başlatmak için, ilk olarak telefonunuzu kapatın. Telefonunuz tamamen kapandıktan sonra ses azaltma ile Bixby butonlarına basılı tutun. Daha sonra ise güç tuşuna basın ve basılı tutun.
  • Cihazınız download modunda açılacaktır. Tuşları hızlı bir şekilde geri bırakın ve download modunda açma işlemini onaylamanız gerekecek. Bunun için ses artırma tuşuna bir kez basmanız onaylamanız anlamına gelecektir.

Samsung Galaxy S10 serisinde Download Mode ve Recovery Mode ile  başlatmak bunlardan ibaret durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir