Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy S10 modelli akıllı cihazlar ekran kısmında çentiğe değil bir tür kesik alana sahipler. Tasarımın bu şekilde olması da bildirim ışığında sorun yaşanmasına sebep oluyor. Galaxy S10 kullanıcıları kamera açıklığının üzerinde yer alan LED bildirim ışığından faydalanarak işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Söz konusu bu özelliği Edge Lighting+ uygulamasını güncelledikten sonra açabilirsiniz. Akıllı cep telefonları bildiğiniz üzere özelleştirme yapmak için gerekli imkanları sunuyor. Akıllı cihazınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda çok daha fonksiyonel bir şekilde kullanmak isterseniz sizde çeşitli yardımcı uygulamalardan faydalanabilirsiniz. 

S10’un ön kamerasına bildirim ışığı eklemek

Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazlar tasarım sebebiyle bildirim ışığı kısmında sorun yaşanıyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için cihazın ön kamerasının işlevini artırmanız mümkündür. Cihazın ön kamerasını bildirim ışığı şeklinden daha fonksiyonel bir hale getirmek için yapacağınız işlemler oldukça basittir. Işık eklemek için aşağıdaki adımları takip edin. 

– Bunun için ilk olarak EdgeLighting+ uygulamasının en son sürümünü indirip akıllı cep telefonunuza yüklemeniz gerekiyor. 

– Uygulama indirilir ve mobil cihazınıza yüklenir yüklenmez, uygulama menüsünden Edge Lighting+ uygulamasını açın.

– Uygulanma menüsü karşınıza geldikten sonra, alt çubukta görünecek olan “Efekt”e basın.

– Kaydırabileceğiniz birkaç kenar aydınlatma efekti göreceksiniz.

– Bu efektlerin sonuna kadar gelin ve “Eclipse” adlı bir efekt görünür.

– Bu şekilde yaparak, efektin nasıl görüneceğinin bir önizlemesi size gösterilecektir.

– Bu kenar aydınlatma efektinden yararlanmak için Bitti’yi seçin.

Ön kameranın led ışığı için Holey Light

Galaxy S10 akıllı cihazınızın ön kamerasını daha işlevsel bir hale getirmek için Holey Light uygulamasına sahip olabilir. Bu şekilde çok daha fonksiyonel bir kullanım elde etmeniz mümkün olacak. 

– Holey Light uygulamasını Google Play Store’a indirip akıllı cihazınıza yükleyin.

– Daha sonra ise söz konusu bu uygulamayı açın ve tüm uyarıları okuyun ve kurulum sihirbazına devam edin. Kurulum sihirbazı uygulamayı kurarken size yardımcı olacaktır. 

– 3 farklı animasyon stilinden birini seçebilirsiniz: Swirl – Blink – Unholy Light.

– Tercih ettiğiniz animasyon stillerinden herhangi birine basın.

– Animasyon, S10’un kamera açıklığının etrafında görülecek.

– Efekti devre dışı bırakmak için, Holey Light işlevinin uygulamanın sağ üst köşesinde bulunan toggle ile kapatıldığından emin olun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir