Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung, giriş seviyesindeki telefon serisi Galaxy M’in yeni üyesi Galaxy M53 5G’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni telefon, sunduğu özelliklerle şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Ülkemizde özellikle de giriş ve orta segment akıllı cep telefon pazarında büyük bir pata sahip olan Samsung, bugün Türkiye’ye gelmesi halinde fazlasıyla dikkat çekmesi muhtemel olarak teni telefonunun da tanıtımını gerçekleştirdi. Şirketin yeni telefonu, alt seviyelerde bulunan Galaxy M serisine ait olsa da özellikleriyle amiral gemileriyle yarışıyor. Samsung’un yeni akıllı cep telefonu Galaxy M53 5G oldu. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan Samsung Galaxy M53 5G, tasarım kısmında klasik Samsung tasarım diline ev sahipliği yapıyor. Telefonun kamera kurulumu ise pek çok Samsung, modelinden farklı olacak şekilde kare şeklinde belirtilmiş durumdadır. 

8

Uygun fiyatlı cihazın dikkat çeken özellikleri

Samsung Galaxy M53, 108 megapiksellik bir ana kameranın yanı sıra aynı zamanda 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kameralarına sahiptir Telefonun ekranındaki delikte bulunan ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlük sunuyor. Söz konusu bu akıllı cihazın, 6,7 inçlik FullHD çözünürlük ve 120 Hz tazeleme hızlı Super AMOLED ekran ile beraber piyasaya sürüleceği belirtildi. Telefonun en sağlam ekranının alt kısmında ise MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisi yer alacak. 6 nm teknolojisiyle üretimi yapılan bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da ilave edilmiştir. 

Samsung Galaxy M53 5G özellikleri

  • Ekran: FullHD+ çözünürlük, 120 Hz ekran tazeleme, Super AMOLED, 6,7 inç
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 900
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Arka Kamera: 108 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP derinlik sensörü, 2 MP makro kamera
  • Ön Kamera: 32 MP
  • Batarya: 5.000 mAh (25W hızlı şarj destekli)
  • Bağlantı: 5G
  • İşletim Sistemi: Android 12 (OneUI 4.1)

Samsung Galaxy M53 5G fiyatı

Söz konusu bu akıllı cep telefon için bir fiyat etiketi belirlenmedi. Uygun fiyatlı olması beklenen cihazın Türkiye’ye ne zaman geleceği de bilinmiyor.

MIUI 13.5 alacak Xiaomi modelleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir