Samsung’un yeni akıllı cep telefonu Samsung Galaxy M14 5G kısa bir süre önce tanıtılmıştı. Söz konusu bu akıllı cihaz model Türkiye pazarında yer alacağı belirtildi. 

Geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtımı yapılan Samsung Galaxy M14 5G, daha önce gündeme gelen Samsung Galaxy M14 modelinin temeli üzerine kurulmuştur. Model hakkında bugün yapılan açıklamaya göre cihazın Türkiye fiyatı ise 128 GB depolama için 6.499 TL şeklindedir. Türkiye’de üç farklı renk seçeneği ile raflarda yerini alan cihaz, resmi satış kanalı üzerinden elde edilebilir. Cihaza bakıldığında damla çentik tasarımlı çok standart bir tasarım ile hazırlanan Galaxy M14 5G, yurt dışında üç farklı renk seçeneğine sahip olacak. Türkiye’de geniş bir kitleye hitap eden cihaz, 6,6 inç FHD+ 90 Hz IPS LCD ekran üzerine kurulu olup ve 4 GB RAM + 64 GB / 128 GB depolama seçeneklerinden birini tercih ederek alabilirsiniz. 

samsung galaxy m14 5g

Exynos 1330 işlem sistemine sahip olan cihaz temel ihtiyaçları karşılamak için uygun özelliklere sahiptir. 13 Megapiksel kamera özelliğine sahip olan Galaxy M14 5G modeli, adından da anlaşılacağı üzere 5G desteğine sahip olacak. Cihazın arkasında 50 megapiksel ana + 2 megapiksel makro + derinlik kameraları yer alıyor. Bunun yanı sıra 15W şarj destekli 6.000 mAh pil özelliğine sahip olan telefon, kutusundan Android 13 ile çıkıyor. Cihazın yurt dışındaki başlangıç fiyatı 222 dolar şeklindedir. 

WhatsApp Messenger ’a yeni özellik: “Video Mesaj”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir