Samsung Galaxy Fit 3 adı verilen yeni model tanıtım öncesinde sızıntı ile gündemde. Modelin kutusu, fiyatı ve tasarımları görüntülendi.

Samsung, giyilebilir aksesuarlarından Galaxy Fit’in 3. neslini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Yeni modellerde yer verilebilecek özellikler merak edilirken bugüne kadar çok fazla detay gündeme geldi. Son sızıntılarda ise Samsung Galaxy Fit 3’ün kullanım kılavuzunun bir bölümü v tasarımına yer verildi.

Samsung Galaxy Fit 3 Neler Sunacak?

Galaxy Fit 3, dikdörtgen bir dokunmatik ekran kullanılacak. Hassas sağlık takibi yapabilecek olan cihazda bu ölçümlerin yapılabilmesi adına optik kalp atış hızı sensörü gibi sensör yer alacak. üstelik bu cihaz kandaki oksijen seviyesini dahi hızlı şekilde ölçebilecek. Beyaz ve siyah renklerinin kullanılacağı cihazda kalp atış hızı sensörü dışında uyku takibi, ışık sensörü, düşme algılama ve 100 spor modu desteği yer alacak. Tek şarjla 13 günlük kullanım sunaca olan cihazda müzik ve kamera kontrolü, bildirimler gibi kullanışlı özellikleri yer alacak.

Samsung Galaxy Fit 3 Tanıtım Öncesi Sızdırıldı
Samsung Galaxy Fit 3 Tanıtım Öncesi Sızdırıldı

Kolay takıp çıkarılabilecek kayışları da yeni modellerdeki bir diğer sevilecek özellikler arasında ye alacak.  Samsung Galaxy Fit 3’ün teknik özelliklerinde ise IP68 sertifika dikkat çekiyor. yeni modelde 5 ATM suya dayanıklılık ise yeni modelin önceki serilere göre daha dayanıklı olmasını sağlıyor.

Samsung Galaxy Fit 3 Ne Zaman Tanıtılacak?

Samsung yeni modeliyle ilgili sessizliğini korumaya devam ediyor. Yeni modelin tahmini tanıtım tarihleri ise 26 Şubat ile 29 Şubat arası. Sızıntılara bakıldığında saatin sağ tarafında ana düğme yer alacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir