Samsung akıllı bileklik serisini Samsung Galaxy Fit 3 ile devam ettiriyor. İşte Samsung Galaxy Fit 3 özellikleri…

Dünyanın en çok satan akıllı bileklik modellerine sahip olan Samsung, Samsung Galaxy Fit 3 adını verdiği yeni modeliyle de satışa çıkıyor. Tanıtım öncesinde özellikleri ortaya çıkan Galaxy Fit 3’ün önceki serilere göre geliştirildiği ve daha iyi bir deneyim sunabileceği görülüyor.

Samsung Galaxy Fit 3 Özellikleri Neler?

Daha önce tanıtılması beklenen ancak ertelenen Samsung Galaxy Fit 3 için Samsung cephesinde tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda.  Resmi sitede de listelenen Samsung Galaxy Fit 3 için 3 yıl aradan sonra bir güncelleme yapılmış olacak. Öyle ki Samsung Galaxy Fit 2 modeli 2020 yılında tanıtılmış ve seriye uzun bir ara verilmişti. 2024 yılında yeni versiyonu tanıtacak olan Samsung, büyük yenilikler getirmiyor.

Samsung Galaxy Fit 3 Özellikleri Belli Oldu
Samsung Galaxy Fit 3 Sızdırılan Görselleri

Yeni model gibi 1,61 inç ekranla gelecek. 21 gram ağırlığındaki model kalp ve uyku takibi gibi standart sağlık takiplerini yapabilecek. Bunun dışında adım sayıcı gibi sportif etkinlikler de Samsung Galaxy Fit 3 ile takip edilebilecek. 200mAh kapasiteli pili ile 13 güne kadar kullanım sağlayacak olan cihazın hızlı şarj desteği ise 5W olacak. Fiziksel düğmeleri ve alüminyum tasarımı ile satışa çıkacak olan cihazda 3 farklı renk tercih edilebilecek. Bu renkler ise pembe, gümüş ve gri olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir