Samsung giriş seviyesi olmasına rağmen giriş seviyesinin çok üstünde donanımlar ile desteklediği Galaxy A03 modelini resmen tanıttı. Gerçekleştirilen tanıtımda düşük etiket fiyatı ile satılacak modelin özellikle 2021 yılında en çok satanlar listesinde yer alması bekleniyor.

Samsung yeni giriş seviyesi modelini daha piyasaya sundu. Yapılan tanıtım ile birlikte Galaxy A03 modelini düşük fiyatlı ve giriş segmentinde odaklı şekilde tanıtan Samsung, düşük fiyat ve giriş seviyesinde olmasına rağmen telefonda yer verdiği üstün özellikler ile dikkat çekti. Telefonda serinin bir önceki modeli ile benzer özellikler aynı şekilde korunurken, yeni modelde de 6.5 inçlik HD + çözünürlüklü infinitive V ekranın kullanıldığı görüldü.

Galaxy A03 özellikleri neler?

Çift arka kameraya sahip olan cihazda 48 MP ana kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor. Ön kamera ise 5 megapiksel çözünürlüğe sahip. Yeni telefon için özel afiş hazırlayan Samsung, afişte teknik özelliklerin büyük bir bölümüne yer verdi.

Galaxy A03; siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere 3 renk seçeneğine sahip olacak. Yeni telefonda 5000 mAh kapasiteli batarya da dikkat çekiyor. Giriş seviyesindeki modellerin çok fazla oyun için uygun olmadığı göz önünde bulundurulduğunda, 5000 mAh kapasiteli batarya ile gün boyunca şarj sorunu yaşamadan cep telefonu kullanımı elde edilebilecek. Depolama alanında ve ram seçeneklerinde ise 3 farklı versiyon kullanıcıları bekliyor. Tanıtımlara göre kullanıcılar Galaxy A03 modelini satın alırken, aşağıdaki 3 seçenekten birisini tercih edecek.

  • 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı
  • 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı
  • 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı

Telefonun işlemci bölümünde ise 1.6 GHz’lik çok çekirdekli bir işlemci yer alıyor. Galaxy A03 modelinin ölçüleri ile büyük oranda benzeyen. Galaxy A03, 2021 yılı içerisinde raflarda satışa çıkacak. Telefon tanıtımı sonrasında özellikle etiket fiyatı çok merak edildi. Ancak şirket yaptığı tanıtımda telefon modelinin etiket fiyatına dair herhangi açıklama yapmadı. Bu nedenle önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek yeni açıklamalar ve modelin satışa çıkması ile birlikte etiket fiyatı netlik kazanmış olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir