Samsung Find adı verilen uygulama, artık eski Samsung cihazlarda da destekleniyor. Samsung yaptığı açıklama ile kullanıcıların bu uygulamayı kullanabileceği belirtildi.

Samsung’un kayıp eşyaları bulmak adına geliştirdiği Samsung Find uygulaması için yeni bir güncellemeye gidildi. Galaxy cihazla için geliştirilen uygulama, güncelleme sonrasında daha fazla cihazda kullanılmaya başlandı. Ayrı bir uygulama olarak geliştirilen özellik, indirmeye sunuldu.

Samsung Find Hangi Cihazlarda Destekleniyor?

Samsung Find uygulaması, daha öncesinde SmartThings uygulaması içerisinde bulunan özellik ile aradığı cihazlarını bulabiliyordu. Bu cihazlarda ise akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar ve SmartTag’ler kapsam dahilinde tutuluyordu. Samsung Find uygulamasının ayrı olarak sunulmasıyla tek bir uygulama ile işlem yapılmasını önü açıldı. Galaxy Store üzerinden indirilebilecek olan uygulama için Samsung, “Bir şey mi kaybettiniz? Galaxy telefonunuzu, tabletinizi, saatinizi ve diğer cihazlarınızı SmartThings Find ile bulun.” diyerek tanıtımını yaptı.

Samsung Find Eski Samsung Cihazlarda Desteklenecek
Samsung Find Eski Samsung Cihazlarda Desteklenecek

SmartTag Eşleşmesiyle Her Şey Elinizin Altında

Samsung’un yeni uygulaması SmartTag ile tam uyumlu durumda. Bu sayede SmartTag’in takılı olduğu tüm kişisel eşyalar kolay bir şekilde uygulama üzerinden takip edilebilir. Üstelik kişiler sekmesi sayesinde aile üyeleri arasında paylaşım yapılarak takip işlemleri daha kapsamlı yapılabiliyor. Konum bilgisini de paylaşabilen kullanıcılar, aile içerisinde evcil hayvanlarının nerede olduğu gibi pek çok işlemi yapabiliyor. Kaybolan eşyanın bulunması noktasında ise ses çıkarma gibi ek özellikler işleri kolaylaştırıyor. Samsung Find’in öne çıkan özellikleri ise şöyle;

  • Çevrimdışı çalışma
  • Konum paylaşma
  • Konumdan ayrılma gibi durumlarda bildirim alma

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir