Yeni Samsung T7 serisi taşınabilir SSD’ler düşmelere karşı son derece dayanıklıdır… Ama lütfen cihaz konusunda dikkati olun, ne kadar dayanıklı olsa da Samsung’un yeni 160$’lık T7 SSD’sini camdan atmaya çalışmanızı tavsiye etmiyoruz.

Samsung, 3 metreden düşmeye karşı korumalı yeni bir taşınabilir SSD’yi tanıttı! Yeni Samsung T7
taşınabilir SSD serisi düşmelere karşı son derece dayanıklı olduğu ifade ediliyor.

Samsung, T7 serisi taşınabilir SSD’lerini daha güçlü bir versiyonla genişletti. Şirket, modelin daha yüksekten düşüşe karşı direncini artırdı. Samsung, yeni alüminyum ve kauçuk muhafazasına sahip bu modelin 3 metreye kadar yükseklikten düşmelere dayanabileceğini iddia ediyor. Ayrıca yağmur, toz ve şok direncine de dayanıklı olan yeni işlemci IP65 derecesine sahiptir.

SSD, performans açısından düşük termal iletkenliğe sahiptir ve sırasıyla 1050 MB/sn ve 1000 MB/sn’ye varan okuma/yazma hızları sunar. Şirket, USB 3.2 Gen2 standardı için bunun mümkün olan en yüksek hız olduğunu söylüyor (ancak SSD, USB Type-C ve Type-C-A kablolarıyla birlikte geliyor).

Ayrıca önceki T7 Shield harici sürücü modelinden yaklaşık 10 kat ve SATA tabanlı taşınabilir sürücülerden neredeyse iki kat daha hızlı olduğu bildiriliyor.

Boyutlar, 88 x 59 x 13 mm ölçülerindeki olan yeni SDD modeli bu açıdan önceki modelle aynı. Cihazın ağırlığı ise sadece 98 gram. Bu model bilgisayarların yanı sıra oyun konsolları, mobil cihazlar ve TV kameraları ile de uyumlu ve sürücü donanım şifrelemesini de destekler.

Bu özellikleriyle yeni Samsung T7 Portable SSD serisi, gezginler ve aksiyon sporu tutkunları arasında en popüler modellerden biri olarak kabul edilebilir.

Samsung yeni SDD fiyatı

Siyah, Bej ve Mavi modelleri artık mevcuttur. 1 TB modeli 160 dolardan, 2 TB modeli ise 290 dolardan satılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir