Samsung uzun zamandan beri piyasaya yeni süreceği Galaxy Tab S8 serisi ile konuşulurken Samsung’un yeni bir resmi belgesinin sızması, piyasaya sunulması planlanan tüm Galaxy Tab8 modellerinin açığa çıkmasına neden oldu.

Samsung’un İngiltere’de hizmet verdiği resmi sayfasında yer alan özel bir PDF dosyasında kullanıcıların mevcut tableti değiştirmek istediğinde tercih edebileceği seçenekler ve koşullar aktarılıyor. Ancak GalaxyClub.NL geliştiricileri tarafından mevcut site ve PDF dosyaları üzerinden yapılan araştırmalarda PDF içerisinde Galaxy Tab S8 serisinin de yer aldığı fark edildi. 

Galaxy Tab S8 versiyonları neler?

Şirket tarafından yapılan paylaşım ile ortaya çıkan durum için ekran görüntüleri hemen alındı. PDF üzerinden kaydedilen ekran görüntüsüne göre Samsung’un tanıtım sonrasında piyasaya sunacağı Galaxy Tab S8 versiyonları şöyle olacak;

Galaxy Tab S8
Galaxy Tab S8 sızıntısı

Görselde farklı Tab S8 versiyonlarının değişim programı kapsamında kaç Euro indirim alacağı görünebiliyor. Bu bakımdan yeni tablet serisi tanıtıldıktan sonra kullanıcılar, belirtilen ücret indirimleri ile yeni tablet modellerinden birisine sahip olabilecek.

Galaxy Tab S8 özellikleri neler olacak?

Geçtiğimiz dönemlerde Galaxy Tab S8 modellerinde yer alacak çeşitli özellikler netlik kazanmıştı. Yapılan yeni sızıntı ile birlikte tabletlerin versiyonlara göre nasıl bir ekran boyutuna sahip olacağı da belli oldu. Buna göre;

  • Galaxy Tab S8: TFT 11 inç ekran 
  • Galaxy Tab S8+: OLED 12,4 inç ekran 
  • Galaxy Tab S8 Ultra: OLED 14,6 inç ekran 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir