Samsung Account pek çok avantaj sağlamaktadır. Bu hizmetler arasında Samsung Pay, Samsung Pass, Bixby Virtual Assistant, Samsung TV Plus, Samsung Health, Samsung Cloud gibi birçok hizmet yer alıyor. Peki Samsung Account nasıl açılır?

Güney Kore merkezli şirketlerin sunduğu en ilginç hizmetlerden biri olan Samsung Pay, ödeme yapmak için MST ve NFC’nin bir kombinasyonunu kullanıyor. Böylece, NFC Tap-to-Pay’i desteklemeyen eski POS terminallerinde bile Samsung telefonunuz üzerinden tek dokunuşla işlem yapabilirsiniz.

Samsung Pass, bir parola yöneticisi görevi görür ve yalnızca Samsung cihazları için tasarlanmıştır. Kredi kartlarınızı, şifrelerinizi ve adreslerinizi uygulamada saklayabilirsiniz. Samsung TV Plus ise Samsung akıllı telefonlar ve Galaxy serisi akıllı telefonlar için bir uzmanlık alanıdır.

Samsung hesabının avantajlarından biri olan Samsung Health, şirketin ürettiği akıllı telefonlarda ve akıllı saatlerde kullanılabiliyor. Uygulama, gün içinde atılan adım sayısı ve kat edilen mesafe dahil olmak üzere birçok bilgi sağlar.

Samsung Account hesabı nasıl açılır?

  • Ayarlar sayfasını açın.
  • “Hesaplar ve yedekleme” kategorisine girin.
  • “Hesap ekle” bölümünden Samsung Account’u seçin.
  • “Hesap Oluştur” seçeneğini seçin.
  • Üyelik bilgilerinizi girin.
  • İşlemi tamamlayın.

Şirketin Güney Kore’de sunduğu üyelik hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız Samsung hesabı açabilirsiniz. Bunu yapmak için birçok adımı izlemeniz gerekir.

Üyelik oluşturmak için öncelikle cihazınızda ayarlar sayfasını açmalısınız. Ayarlar sayfasında “Hesaplar ve yedekler” kategorisine girin. Bu işlemin hemen ardından “Hesap Ekle” bölümünde Samsung Hesabı’nı seçin. Uygun üyelik seçildikten sonra yeni bir sayfa açılacaktır. Açılan sayfada “Bir hesap oluştur”u seçin. Cihazı İngilizce kullanıyorsanız, “Bir hesap oluştur” seçeneğini tıklayın. Bu adımdan sonra hesap oluşturma aşamasına geçebilirsiniz.

Açılan sayfada üyelik bilgilerinizi girin ve işlemi tamamlayın. Bu adımı izlediyseniz, bir hesap oluşturdunuz. Artık size özel ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Samsung Account hesabına nasıl giriş yapılır?

Yeni bir Samsung cihazı satın aldıysanız, mevcut hesabınızda oturum açmanız gerekecektir. Samsung hesabınıza giriş yapmak için atabileceğiniz birkaç adım vardır. Bu adımları kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

  • Ayarlara girin.
  • “Hesaplar ve yedekleme” kategorisini görüntüleyin.
  • “Hesap ekle” sayfasından Samsung Account’u seçin.
  • Üyelik bilgilerini yazın.
  • “Oturum aç” butonuna basın.

Daha önce oluşturduğunuz hesabınızda oturum açmak için önce cihaz ayarları sayfanızı ziyaret etmelisiniz. Ayarlar sayfasında, cihazınızı yönetmenize izin veren birkaç seçenek bulacaksınız. Ayarlar sayfasından giriş ekranına erişmek için “Hesaplar ve yedekler” kategorisine bakın. Ardından, “Hesap Ekle” sayfasında Samsung Hesabı’nı seçin. Bu işlemden sonra sayfa açılacaktır. Üyelik bilgilerinizi ana sayfadaki alanlara giriniz. Son olarak, “Giriş yap” düğmesini tıklayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir