Samsung, son derece yenilikçi katlanabilir akıllı telefonlar geliştirmeye devam ediyor. Galaxy TriFold olarak adlandırılan cihaz, üç ekrana sahip katlanabilir bir model. Bugün ise şirketin bu yeni telefonu hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. İddialar doğruysa Samsung 3 ekranlı katlanabilir telefon piyasaya sürebilir.

Katlanabilir akıllı telefon pazarında birbiri ardına yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle son birkaç yılda patlayan katlanabilir akıllı telefonlar, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda bu alanda adından söz ettiren modellere Oppo da eklendi. Dün aldığımız yeni bilgi Motorola’nın yeni bir “Razr” katlanabilir model üzerinde çalışmaya başladığı yönündeydi.

Samsung Galaxy Tab A8 resmi olarak tanıtıldı

Artık Samsung’un bu alanda inovatif bir yaklaşım sürdürmek istediği biliniyor. Güney Kore’nin teknoloji devi, katlanabilir Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleri ile bu alanda büyük bir başarıya imza attı. Teknoloji sitesi LetsGo Digital’den alınan bilgiye göre şirket, yeni katlanabilir modeliyle kazanmak istiyor. Samsung, “üç farklı ekran” patenti aldığını iddia ediyor ve yeni bir modeli “üçe katlanan” bir akıllı telefon olarak sunabilir.

Samsung 3 ekranlı katlanabilir telefon modeli tasarlıyor

Samsung’un üç ekranlı Z-katlamalı akıllı telefonu hayata geçirmek için iki bağlantı noktası kullandığı bildiriliyor. Bir ekranı katlanmış ve diğer ekranı katlanmış olan bir akıllı telefon, katlanmış durumda bile kullanılabilir. Üçlü arka kamera, HDMI ve USB C bağlantı noktası bulunan bu telefon, panel ekranının alt kısmında da parmak izi okuma özelliğine sahip. Ayrıca S Pen için destek olduğunu belirtiyor.

Elbette patentin sağladığı işlevsellik her zaman nihai ürüne yansımaz. Ancak şu anda mevcut olan bilgiler cihazın bu yönde daha da geliştirileceğini gösteriyor. Konu yeni teknolojiler denemeye geldiğinde şüphesiz Samsung her zaman açık fikirli olmuştur. Halihazırda katlanabilir akıllı telefon pazarının en iyi şirketlerinden biri olan şirket, üç ekranlı modeliyle bir başka yıldırıcı zorlukla karşı karşıya görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir