Samsung, gözlerin kendisine çevrildiği bir dönemde, yapay zeka teknolojileri ile donatılmış yeni Galaxy S24 serisini tanıtıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kışın çok konuşulacak bir etkinliğin duyurusunu yaptı. Samsung’un bu hamlesi, tüketicilerin ve sektör uzmanlarının büyük ilgisini çeken Tüketici Elektroniği Fuarı’nın (CES) ardından rakiplerine meydan okuyacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde sızdırıldığı üzere teknoloji sektöründe inovasyonun ön plana çıktığı bir dönemde Samsung, 17 Ocak Çarşamba günü düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde başta Galaxy S24 serisi olmak üzere yenilikçi ürünlerini duyuracak olmanın heyecanı içinde.

Yapay zeka teknolojisiyle desteklenen yeni Galaxy S24 Serisi 

Mekan, bir NHL arenası olan SAP Center’da yer alıyor ve Samsung’un “büyük oynayın ya da evinize dönün” iddiasını vurguluyor. Şirket, Galaxy mobil cihaz portföyüne eklenecek “en yeni üyeyi” tanıtacağını söyleyerek S24 serisinin çıkış tahminlerini doğruladı.Özellikle teknoloji meraklıları için sürpriz olmaması gereken yapay zeka teknolojisine güçlü bir odaklanma bekleniyor. S24 Ultra modelinin titanyum kasayla donatılacağı söylentileri de dikkat çekiyor. iPhone 15 Pro reklamlarını gördüyseniz bu tasarım konsepti tanıdık gelebilir. Etkinlik davetiyesinde yer alan 3 boyutlu metalik grafikler bu tasarım ayrıntılarını gösteriyor. Ayrıca etkinliğin Apple’ın arka bahçesinde, Apple genel merkezinin hemen yakınında düzenlenmesi kararı da tesadüf olmasa gerek. Samsung’un bu cesur hamlesi, Samsung’un Galaxy serisine olan güvenini ve rakiplerine karşı konumunu güçlendirebilir.

Samsung, 2024’ün ilk Galaxy Unpacked etkinliğini resmen duyurdu!
Samsung, 2024’ün ilk Galaxy Unpacked etkinliğini resmen duyurdu!

Tüketiciler, en yeni kamera özellikleri ve yapay zeka teknolojisiyle geliştirilmiş pil performansı gibi yenilikleri sabırsızlıkla bekliyor. Bu etkinlikte önceki modellere göre donanım ve yazılım iyileştirmeleri duyurulacak. Samsung, bu yeni seriyle mobil teknolojideki liderliğini daha da genişletmeyi ve kullanıcılarına sunduğu deneyimi bir adım öteye taşımayı hedefliyor. Teknoloji dünyası, Samsung’un cesur stratejisinin meyvelerini vereceği kış lansmanlarını bekliyor. Etkinlik günü geldiğinde Samsung’un yeni teknolojilerini ve bu yeniliklerin mevcut pazar dengeleri üzerindeki etkisini görmek için tüm gözler SAP Center’da olacak.

Samsung Galaxy S24 lansman etkinliği canlı yayınlanacak

Samsung Electronics Unpacked etkinliği 17 Ocak’ta San Jose’de gerçekleştirilecek. Yapay zekayla desteklenen tamamen yeni bir mobil deneyim sunan son teknoloji ve çığır açan Galaxy yenilikleriyle sizde tanışın. Etkinlik, Türkiye saatiyle 21.00’den itibaren samsung.com, Samsung Newsroom ve Samsung YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir