9 yıllık aranın ardından Saints Row 5 çıkış tarihi belli oldu. Resmi açıklamada oyunun 23 Ağustos tarihi itibariyle piyasada olacağı belirtildi.

Saints Row serisi, GTA’nın en büyük rakiplerinden birisi olarak görülüyor. Ancak Saints Row 4’ün ardından yeni versiyonda çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalan yapımcı firma, 9 yıllık bir ara vermek durumunda kalmıştı. Ancak şimdi arkasında CD Projekt, Deep Silver Volition, High Voltage Software, G5 Entertainment, Fishlabs, Sperasoft Studio, LLC gibi geliştirici şirketlerin yer aldığı Saints Row 5 için süreç netlik kazandı.

Dead Island 2’nin çıkış tarihi sızdırıldı

Saints Row 5 23 Ağustos’ta geliyor

Twitter üzerinden yapılan resmi açıklamaya göre oyun, dünya genelinde 23 Ağustos tarihi itibairyle erişilebilir olacak. Resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada “Saints Row 23 Ağustos gece yarısı nerede olursanız olun dünya çapında tüm platformlarda başlayacak! Ön yükleme, 48 saat önce PlayStation’da ve şu anda Xbox’ta mevcut! Maalesef bazı teknik nedenlerden dolayı Epic Games’te ön yükleme mümkün olmadı.” denilerek duyurulan gelişme ile geri sayım da başlamış oldu. Üstelik ön sipariş verilebilecek yerlerdeki boş bırakılan tarihler de bu açıklama sonrasında dolduruldu ve oyunun 23 Ağustos’ta oynanabileceği belirtildi. Oyunun resmi tanıtımı şöyle;

Saints Row 5 çıkış tarihi belli oldu!

Saints Row 5 kaç para?

Şu anda Epic Games üzerinden ön sipariş verilebilen Saints Row 5’in fiyatı 289 TL. PlayStation 4 ve 5’te ise fiyat 599 TL.

https://twitter.com/SaintsRow/status/1560393896793980930

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir