Orjinal iPhone şarj aleti nasıl anlaşılır ve orjinal şarj kablosu nasıl anlaşılır soruları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Orijinal iPhone şart aleti nereden alınır?

iPhone akıllı cihazların resmi sitesi üzerinden yapılan bir açıklama ile sahte şarj aleti kullanımı cep telefonlarına ve diğer cihazlara zarar verdiği dile getirildi. Bu sebeple pek çok kullanıcı orijinal iPhone şarj aleti nasıl anlaşılır sorusu hakkında araştırma yapar oldu. Orijinal şarj aletini anlamak adına çeşitli kriterlere dikkat etmek gerekir. 

Paketlemedeki yazıların lisans özelliklerine uyup uymadığı kontrol ederek doğru bilgilerin yer aldığından emin olmanız gerekir. 

Şarj aletinin üzerindeki kablonun yazıları kontrol edilmelidir. 

Lightning kablo çıkışına bakılması gerekir. Bu detaylara bakılması durumunda ise şarj aletlerinin hangisinin orijinal hangisinin sahte içerikli olup olmadığı anlaşılır.

Orjinal şarj kablosu nasıl anlaşılır?

Orjinal şarj kablosu nasıl anlaşılır sorusu iPhone’un resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile beraber gündem olmayı başaran bir soru oldu. Orijinal kablo için dikkat edilmesi gerekenler;

Lightning girişinin tam altın renginde olması ve çıkışlarının kontrol edilmesi gerekir,

Orjinal iPhone kablosu ortalama 18 cm uzunluğunda olur,

Kablo üzerinde orijinal olacak 12 haneli seri numarası mutlaka bulmalıdır,

Designed by Apple in California yazısı bulunur ve bu yazıya ek olarak da Assembled in China, Indústria Brasileira veya Assembled in Vietnam yazısı mutlaka olmalıdır. Bu özellikleri barındıran her iPhone şarj kablosu ise orjinal olduğunu belli eder.

iPhone şarj aleti mıknatıs seti

iPhone şarj aleti mıknatıs seti son zamanlar içerisinde birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bunun sebebi ise kullanışlı, uzun ömürlü olması ve istenilen her yerde şarj edebilme imkanı sunmasıdır. 

Orijinal iPhone şarj aleti nereden alınır?

iPhone akıllı cep telefonları son dönem içerisinde daha sık bir şekilde tercih edilmesi ile şarj aletinde sahte ürünler sıklıkla ortaya çıkmaya başladı. Sahte olan aletlerin, telefona zarar verdiği açıklanması ile beraber pek çok kişinin aklına orijinal iPhone şarj aleti nereden alınır sorusunu akıllara getiriyor. Orijinal iPhone şarj aleti;

iPhone orijinal sitesi,

Telekomünikasyon Zincir mağazaları,

Orjinal sertifikaları ile satış yapan mağazalar,

iPhone telefonu satan firmalardan gönül rahatlığı ile alınabilmektedir.

iPhone çakma şarj aleti kabul etmiyor

Özellikle son çıkan modeller ile iPhone akıllı cep telefon alacak olan kişiler için tercih etmiş olduğu markalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Fakat iPhone şarj çakma aleti kabul etmiyor gibi sorunlar ile karşı karşıya kalınıyor. Cihazın bunu kabul etmemesinin temel sebebi ise orijinal olmayan şarj aletlerinin telefona zarar vermesi ve kaliteli olmamasından kaynaklanır. iPhone akıllı cihazların uzu süre şarj sorunu yaşanmadan kullanılması adına orijinal şarj aletlerinin kullanımı son derece önemlidir. Şarj aletini orijinal olarak alırsanız cihazınız bozulmadan uzun süre kullanabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir