Xiaomi tarafından yapılan özel lansmanda, Xiaomi Watch S1 modeli de yer aldı. Xiaomi Watch S1 özellikleri dikkat çekerken şirketin gelecek yıllara yönelik yaptığı paylaşımlarda yüksek beklentilerin bulunması dikkat çekti.

Yılın en büyük etkinliklerinden birisini gerçekleştiren Xiaomi, 2022 için hedeflerini büyüttü. 28 Aralık tarihi itibariyle yapılan tanıtımda amiral gemisi Xiaomi 12 serisi, MIUI 13 ve Xiaomi Buds 3’ün yanı sıra Xiaomi Watch S1 olarak yeni akıllı saat serisi de paylaşıldı. Yeni model, klasik tasarım stiline ek olarak safir cam ekranıyla da dikkat çekti.

Xiaomi Watch S1 özellikleri neler?

Xiaomi Watch S1 modelinin tanıtımında, şirketin minimalist bir tasarımı tercih ettiği belirtildi. Zarif ve şık bir tasarımın tercih edildiği saat paslanmaz çelik çerçeveyle çevrilmiş durumda. 326PPI’ye sahip 1.43 inç AMOLED dokunmatik ekranıyla kullanılan Xiaomi Watch S1, deri ve kauçuk bileklikleriyle de kullanımı kolay hale getiriyor.

Safir cam destekli AMOLED ekranda gün ışığında dahi günlük kullanımda avantaj yaratılıyor. Yeni akıllı saatte 117 adet fitness modu bulunuyor. Bu modların yanı sıra uyku takibi, kalp atış hızı ve kan oksijen izleme de destekleniyor. NFC, Bluetooth ise ek özellikler.

Modelde tek şarj ile 12 günlük bir kullanımın elde edilebileceği ifade edildi. 470mAh bataryaya sahip olan Xiaomi Watch S1, 24 güne kadar bekleme süresine sahip. Mi Watch S1 modeli 3. taraf uygulamaları destekleniyor. Cihazın satış fiyatı ise 173 dolar.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir