DLSS 3 desteği popüler oyunlara gelmeye devam ediyor. Son olarak  Sackboy: A Big Adventure oyununa da NVIDIA tarafından sunulan DLSS 3 desteği geldi.

Geçtiğimiz hafta Playground Games’in Forza Horizon 5 oyununa da DLSS 3 desteği eklenmişti. Forza Horizon 5 oyununun performansı artırıldı. Bu sayede oyunun en iyi açık  dünya yarış deneyimi sunmaya başladığı duyuruldu. Bu hafta ise Sackboy: A Big Adventure oyunu için DLSS 3  desteği eklendi. Gelecek hafta ise Cyberpunk 2077 ‘ye DLSS 3 eklenecek. 

Popüler Oyun SackBoy: A Big Adventure DLSS 3 Desteği Aldı

Sackboy: A Big Adventure oyununu kısaca özetlemek gerekirse; Sackboy, PlayStation’ın PC sürümünde yer alan ünlü yün kahramandır. Sackboy’un düşmanı Vex adlı kötü karakter, Sackboy’un arkadaşlarını kaçırır. Onları Topsy Turver adlı bir cihaz yapmaya zorlar.

Bu korkunç cihaz yüzünden, Craftworld adlı hayal gücü ve masum hayallerle dolu fantastik dünya; kabus dolu, çorak bir manzaraya dönüşecek. Oyun ayrıca, karlı dağlar,ıslak sualtı bölgeleri , yapraklı ormanlar, ve uzay kolonileri gibi farklı yerleri keşfetmenize olanak sağlayacak. 

Popüler bir oyuna daha DLSS 3 desteği geldi!
Sackboy: A Big Adventure Oyununa da DLSS 3 Desteği Geldi

Sackboy: A Big Adventure oyunu orjiinal olarak DLSS 2 desteği ile piyasaya çıkmıştı.Oyun ilk çıktığında 4K çözünürlüğe sahipti. Ayrıca tüm seçenekler maksimumda oynanabiliyordu.Yani gerçek zamanlı yansımalar, gölgeler ve ortam etkileri için ray tracing özelliklerine sahipti.Son güncelleme ile birlikte NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex ve Shader Execution Reordering (SER) teknolojilerini ekledi.Bu güncellemeler ile  GeForce RTX 40 serisinin performansını artırıyor. 

Ray Tracing Güncellemesi, Cyberpunk 2077 Grafiklerini de Üst Seviyeye Çıkaracak

Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED tarafından geliştirilmiştir. Cyberpunk 2077, neon ışıklı ortamlarını ve geniş Night City manzaralarını inanılmaz detaylarda derlemek için gelişmiş ray tracing tekniği kullanır. Aynı zamanda bu oyun, bu alandaki en teknolojik oyunlar arasında yer almaktadır. 1 Nisan’da, Ray Tracing: Overdrive Mode’u sunan yeni bir güncelleme çıkacak. Bu güncellenmiş ray tracing ile oyunun zaten harika olan grafikleri tam ray tracing (path tracing) ile geliştirilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir