Asus tarafından paylaşılan yeni afiş, ROG Gunslinger serisinin 17 Mayıs’ta tanıtılacağını ortaya çıkardı. ASUS tarafından yapılacak yeni tanıtımlarda güçlü donanımlarla desteklenen ROG Gunslinger serisi yer alacak. Yeni oyun dizüstü bilgisayarlar olarak tanımlanan ROG Gunslinger, oyuncuların iddialı oyunları akıcı performans ile oynamasını sağlayacak.

ASUS

ROG Gunslinger 6 özellikleri neler olacak?

Paylaşılan afiş, yeni modeller için bazı ipuçlarını tanıtım öncesinde sunuyor. GPU konusunda Nvidia RTX 3080 Ti ile performansın arttırılacağı modellerde işlemcide Intel 12. nesil donanımlar tercih ediliyor. Yüksek ekran kartına 14 çekirdek, 20 iş parçacığı ve 5 GHz turbo frekansının bulunduğu i9-12900H eşlik edecek. Farklı GPU ve CPU yapılandırmalarına sahip versiyonlarla piyasada yer alacak ROG Gunslinger serisinde 64 GB’a kadar arttırılabilen 16 GB DDR5-4800 RAM ve 1 TB M.2 SSD seçenekleri bulunacak.

Donanımların dışında bilgisayarların ekran boyutu 15.6 inç olacak. Plus olarak adlandırılacak ek versiyonda ekran boyutu da yükselecek ve 17.3 inç olacak. Ekranların 2K çözünürlük desteklemesi bekleniyor. Buna ek olarak 240Hz yenileme hızı, yüzde 100 DCI P3 renk gamı, 3ms tepki süresi ve Dolby Vision’ın ekranlarda yer alması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir